Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

Google s-a jucat mult cu funcțiile de inteligență artificială în cadrul evenimentelor de lansare a Pixel 8 și Pixel 8 Pro de la începutul acestei luni, dar, dacă e să dăm crezare unui nou zvon, inteligența AI a acestor dispozitive va fi depășită în curând de nimeni altul decât Samsung.

Oferta Emag

Potrivit zvonului încă neconfirmat, viitoarele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra ale companiei coreene vor fi „cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile”, depășind în mod clar chiar și modelele Pixel.

Se pare că seria S24 va avea caracteristici care amintesc foarte mult de ChatGPT și de propriul Bard al Google – cum ar fi capacitatea de a crea conținut și povești pe baza câtorva cuvinte cheie. Samsung a planificat, de asemenea, câteva funcții suplimentare de inteligență artificială, cum ar fi AI generatoare de imagini din text, despre care a vorbit deja atunci când a anunțat chipset-ul Exynos 2400 care va alimenta seria S24 pe unele piețe. De asemenea, va fi dezvoltată și AI de tip speech-to-text.

Sursa raportului susține cu îndrăzneală că Bixby (da, Bixby) va avea „conversații mai umane și mai inteligente” cu tine. Știri de ultimă oră: Bixby încă există și, aparent, va deveni mult mai inteligent.

În prezent, se zvonește că familia S24 va deveni oficială cândva în ianuarie.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.