Samsung va lansa modelele Galaxy S24 în ianuarie 2024

Samsung va lansa modelele Galaxy S24 în ianuarie 2024

De ceva vreme se zvonește că Samsung ar putea dezvălui următoarele sale dispozitive emblematice puțin mai devreme decât de obicei, în ianuarie în loc de februarie. Insiderii știu acum și unde va avea loc evenimentul Unpacked pentru a dezvălui modelele Galaxy S24.

Potrivit informațiilor din industrie, producătorul sud-coreean își va prezenta cele mai recente smartphone-uri high-end la începutul anului viitor, iar locul de desfășurare va fi din nou San Francisco. Sursa coreeană adaugă că evenimentul va avea loc la doar o oră de mers cu mașina de sediul Apple din Cupertino. Decizia producătorului nu este deloc surprinzătoare, deoarece modelele actuale au fost prezentate acolo și aproape toate dispozitivele majore, de anvergură, sunt dezvăluite lumii în cadrul unui eveniment în SUA.

Desigur, a existat o excepție, deoarece cel mai recent Unpacked de la Samsung a avut loc în Coreea de Sud, asta pentru ca Samsung vrea să promoveze țara și candidatura sa la Expo 2030, care, dacă va fi câștigată, ar putea face ca prestigiosul eveniment să aibă loc în Busan, al doilea oraș ca mărime al țării.

Se așteaptă ca la lansare să fie prezentate trei telefoane mobile, alături de modelul de bază, cu un Galaxy S24+ și o variantă Ultra. Primele două vor ajunge pe rafturi cu două tipuri de hardware, atât Exynos 2400, cât și Snapdragon 8 Gen 3, în funcție de regiunea de distribuție, dar se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra va veni doar cu un cip Qualcomm. De altfel, smartphone-ul a fost testat recent de cineva care a folosit un program de benchmark numit Geekbench, care confirmă, de asemenea, tipul de chipset care va servi sub carcasă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Pilot de vânătoare american: Există OZN-uri reale și nu sunt baloane

IKEA cere clienților să returneze încărcătorul USB defect. Afla detaliile aici.

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

OpenAI pare să aibă în vedere dezvoltarea propriilor cipuri

PROGRAMUL RABLA PLUS 2023: CUM SĂ PRIMEȘTI PÂNĂ LA 54.000 DE LEI PENTRU O MAȘINĂ NOUĂ. ÎNSCRIERILE ÎNCEP JOI ȘI DUREAZĂ PÂNĂ PE 8 DECEMBRIE

Snapdragon 8 Gen 3, noul rege al performanței: iată cum se compară cu generațiile anterioare

Samsung pregătește două încărcătoare noi pentru seria Galaxy.

O navă britanică, atacată cu rachete în Marea Roșie de rebelii yemeniți

România se alătură clubului țărilor care iubesc soarele(Alianța Solară Internațională)

Mumia extraterestră expusă în Mexic este o prostie – spun cercetătorii