Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

Fostul prezentator Fox News spune că nu mai sunt multe platforme în lume unde principiul libertății de exprimare este respectat

Fostul prezentator Fox News Tucker Carlson a anunțat marți după-amiază că va lansa o nouă emisiune pe Twitter, relatează Daily Wire. Anunțul lui Carlson vine după ce, în ultimele zile, au apărut informații potrivit cărora acesta ar fi purtat discuții cu directorul executiv al Twitter, Elon Musk, în vederea unei colaborări.

Carlson a făcut anunțul într-un videoclip postat pe Twitter, în care a precizat că nu mai există multe platforme în lume care să îmbrățișeze principiul libertății de exprimare.

Ultima platformă mare rămasă în lume este Twitter, unde ne aflăm acum

a spus Carlson, care a precizat că Twitter este un site independent unde toată lumea își poate exprima opiniile. „Și totuși, majoritatea știrilor analizate pe Twitter provin de la organizații media care sunt ele însele organizații de propagandă slab deghizate. Rezultatul poate părea o dezbatere, dar, în realitate, gatekeeperii sunt încă la control. Credem că este un sistem prost.


Știm exact cum funcționează și ne-am săturat de el

a declarat fostul prezentator Fox News, după care a anunțat că va aduce în curând pe Twitter o nouă versiune a emisiunii lor din ultimii șase ani și jumătate. „Libertatea de exprimare este cel mai important drept pe care îl are o persoană, fără ea nu există nimic altceva. Ne vedem în curând”, a promis Carlson.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook și Messenger devin mai sigure cu Meta

Insula energetică din România

Facebook și Messenger devin mai sigure și mai flexibile

Primăria Sfântu Gheorghe ne dă biciclete, ca să nu mai poluăm orașul cu mașinile noastre

Ce înseamnă Lăsata Secului pentru Postul Crăciunului 2023? Ultima zi când ai voie să mănânci ”de dulce” înainte de a te abține pentru Postul Nașterii Domnului

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

Gaza, din nou în flăcări. Armistițiul s-a rupt după patru zile de liniște

Threads, noul site de social media al Meta, vine în Europa de Crăciun

Inteligența artificială poate identifica diabetul pe baza câtorva cuvinte

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Canalele din Veneția. O priveliște înfricoșătoare – video

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.