Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

Fostul prezentator Fox News spune că nu mai sunt multe platforme în lume unde principiul libertății de exprimare este respectat

Fostul prezentator Fox News Tucker Carlson a anunțat marți după-amiază că va lansa o nouă emisiune pe Twitter, relatează Daily Wire. Anunțul lui Carlson vine după ce, în ultimele zile, au apărut informații potrivit cărora acesta ar fi purtat discuții cu directorul executiv al Twitter, Elon Musk, în vederea unei colaborări.

Carlson a făcut anunțul într-un videoclip postat pe Twitter, în care a precizat că nu mai există multe platforme în lume care să îmbrățișeze principiul libertății de exprimare.

Ultima platformă mare rămasă în lume este Twitter, unde ne aflăm acum

a spus Carlson, care a precizat că Twitter este un site independent unde toată lumea își poate exprima opiniile. „Și totuși, majoritatea știrilor analizate pe Twitter provin de la organizații media care sunt ele însele organizații de propagandă slab deghizate. Rezultatul poate părea o dezbatere, dar, în realitate, gatekeeperii sunt încă la control. Credem că este un sistem prost.


Știm exact cum funcționează și ne-am săturat de el

a declarat fostul prezentator Fox News, după care a anunțat că va aduce în curând pe Twitter o nouă versiune a emisiunii lor din ultimii șase ani și jumătate. „Libertatea de exprimare este cel mai important drept pe care îl are o persoană, fără ea nu există nimic altceva. Ne vedem în curând”, a promis Carlson.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.

Putin a semnat un nou decret – Armata rusă se va umfla la o mărime incredibilă

O descoperire macabră pe o plajă din Carolina de Sud: un cadavru adus de valuri.

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

Violul a două femei, 30 de ani de închisoare pentru Danny Masterson, starul serialului „Those 70s

Boeing a fost jefuit de celebra bandă de Hackeri santajatori LockBit.

Mumia extraterestră expusă în Mexic este o prostie – spun cercetătorii

Educație distractivă pentru copiiîn primul escape room nutrițional

Avdiivka, orașul asediat de ruși. Ucrainenii se luptă cu disperare: „Ne atacă din toate părțile, cu tot felul de brigăzi”

Unul dintre cele mai mari lanțuri americane de mobilă pentru casă intră în faliment.

Vizionarea videoclipurilor YouTube? Atenție, poliția s-ar putea să vă caute!

Cazul Buzaului 1992 – Prezentat la Conferința OZN de Marcel Smoleanu și de Doru Dragoi