Hopa! Un domn din capitală s-a aventurat cu BMW-ul pe Transalpina și a găsit zăpada, nu drumul!

Hopa! Un domn din capitală s-a aventurat cu BMW-ul pe Transalpina și a găsit zăpada, nu drumul!

Hai să vă spun o poveste cu un pic de gheață și mult curaj… sau poate nechibzuință! Un băiat din București, care probabil a crezut că BMW-ul lui e sanie magică, s-a pornit să facă slalom printre troiene pe Transalpina, dar a sfârșit prin a se transforma într-un mic iglu pe patru roți!

Ei bine, cum era de așteptat, polițiștii din Novaci nu s-au arătat impresionați de cascadoriile lui. L-au găsit pe omul nostru, la vârsta de 39 de ani, acolo, împotmolit bine în zăpada care parcă i-a zis: „Pe aici nu se trece!”. Surpriză-surpriză, drumul era închis pentru că, ghici ce, pe timp de viscol, Transalpina nu e tocmai cea mai prietenoasă.

Se pare că omul nostru voia să coboare din Rânca, dar i-a pus zăpada piedică. Forțele de deszăpezire au venit, l-au scos dintre nămeți și l-au dus înapoi de unde venise, mai exact în stațiune. Probabil că-n drum spre casă a avut parte de suficient timp să mediteze la alegerea făcută.

Cum era de așteptat, oamenii de la DRDP Craiova au făcut o mică galerie foto cu aventura zăpezii și, să zicem așa, nu i-au cântat ode de slavă. L-au băgat în corzile legii pentru nesocotința lui și pentru că le-a pus și lor viețile pe butuci.

Finalul? A primit o amendă care sigur nu i-a încălzit inima – 1.160 de lei, și o vacanță forțată de la șofat pentru 60 de zile. Zău așa, jandarmii ne roagă frumos să ne ținem caii (și mașinile) în frâu și să nu ne credem în Fast & Furious pe drumuri care mai degrabă arată ca decor de film cu Yeti.

Așa că, dragi șoferi, vă las cu un sfat: când natura spune „Stop!”, mai bine ascultați, că nu degeaba vorbește! Haideți să ne ținem toți în siguranță și să lăsăm aventurile pe zăpadă pentru filme și povești la gura sobei. Gata, povestea s-a încheiat, toată lumea acasă și la căldurică!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple riscă să-i dezamăgească din nou pe clienții săi cu ecranele iPhone 16 și 16 Plus

Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

Reducerea producției OPEC ar putea duce la creșterea prețului petrolului

O bunică din franța a dat lovitura cu o icoană uitată în bucătărie.[Video]

Putin, Medvedev și Kremlinul au reacționat la comentariile jignitoare ale lui Biden la adresa președintelui rus, dar într-un mod diferit.

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini

Maimuțele au pus stăpânire pe un oraș turistic. Localnicii sunt înspăimântați

Roboții Tesla se joacă de-a Rambo cu Cybertruck-ul și trag cu mitraliere. Ce mai urmează? Terminator?

Unui tip din satu-mare i-a picat un BMW din cer. Cum a aflat de el.

Descoperă simbolurile și istoria din spatele orașului Sofia si simbolurile ei

Snapdragon 8 Gen 3, noul rege al performanței: iată cum se compară cu generațiile anterioare

A apărut seria iPhone 15 – Iată tot ce a dezvăluit Apple astăzi. Vezi schimbarea majora.