Samsung primește comenzi pentru mai multe ecrane OLED pentru modelele iPhone 15

Samsung primește comenzi pentru mai multe ecrane OLED pentru modelele iPhone 15

Noile smartphone-uri iPhone sunt anunțate astăzi, urmând să sosească cea de-a 15-a generație. Potrivit unor informații recente din Coreea de Sud, Samsung va furniza mult mai multe ecrane OLED decât s-a convenit anterior pentru seria din acest an, deoarece panourile chinezești BOE nu au îndeplinit cerințele de calitate.

Se vorbește mult despre faptul că Apple vrea să cumpere panouri ieftine de la BOE, dar nu le iese bine, întotdeauna a existat o problemă cu ecranele furnizorului de componente asiatice și se pare că există una. Potrivit unor persoane din interior, ecranele BOE nu au trecut testele interne ale companiei din Cupertino, astfel că firma Apple a decis să lase marele său rival și furnizor cheie Samsung să le fabrice în locul companiei chineze.

banner

LG și Samsung urmau inițial să producă ecrane pentru iPhone 15 Pro și Pro Max, mai exact panouri OLED LTPO, în timp ce BOE urma să producă ecrane OLED pentru modelul de bază și pentru ediția Plus. Cu toate acestea, produsele furnizorului chinez nu au îndeplinit cerințele de calitate, iar cota sa a fost realocată. Potrivit zvonurilor, BOE ar fi avut probleme în poziționarea găurilor pentru Face ID, motiv pentru care Apple a decis în ultimul moment să dea Samsung comenzile pe care BOE le primise inițial.

Se înțelege că, dacă BOE reușește să remedieze erorile, ar putea fi în continuare în măsură să producă ecrane pentru unele dintre smartphone-urile care vor intra în producție anul viitor, ceea ce înseamnă că ar putea primi din nou comenzi. Se pare că Apple nu le poartă pică, dar rămâne de văzut dacă furnizorul chinez va reuși să rezolve problemele de producție până atunci.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O furtună solară uriașă lovește astăzi Pământul, trebuie să fim pregătiți. Avem sanse la Blackout?

Xiaomi va folosi propriile cipuri în telefoanele și mașinile sale

Un ofițer superior rus a recunoscut totul despre crimele de război din Ucraina