Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

Pe 12 septembrie, noile iPhone-uri vor fi prezentate la sediul Apple din Cupertino, marți seara, la ora 19:00, ora Regatului Unit. Deși companiei Apple îi place să își țină anunțurile sub tăcere, există deja o mulțime de informații despre seria iPhone 15 care au apărut înainte de eveniment și cel puțin la fel de multe speculații care circulă online – iar Gizmodo le-a adunat intr-un singur loc.

Să începem cu începutul: da, iPhone 15 va avea cu siguranță o intrare USB-C în locul obișnuitului port de încărcare Lightning Charge. Prin aceasta, Apple va parcurge un drum lung în direcția respectării legislației UE relevante, care obligă compania să introducă USB-C în gama sa de iPhone-uri până în 2024. Dar compania lui Tim Cook are și aici o răsturnare de situație:

Aceasta creează un grup MFI (Made for iPhone) în cadrul cablurilor USB-C, care va limita viteza de încărcare și de transfer de date pentru telefoanele Android.

De asemenea, sunt așteptate și alte modificări în ceea ce privește încărcarea, 9to5Mac anunțând că unele dintre noile modele iPhone 15 ar putea veni cu o încărcare de până la 35 de wați. În prezent, iPhone 14 Pro se încarcă la 27 W, iar iPhone 14 la 20 W. Potrivit firmei de cercetare a lanțului de aprovizionare TrendForce, cu sediul în Taiwan, Apple a mărit, de asemenea, dimensiunea memoriei RAM pe telefoanele sale premium, modelele Pro, Pro Max și, atunci când vor fi introduse, Ultra, urmând să crească de la 6GB la 8GB. Pentru iPhone 15/15 Plus, este probabil ca Apple să rămână la 6GB.

Ceea ce este destul de sigur, potrivit experților, este că nu va exista un notch: toate modelele iPhone 15 vor primi o insulă dinamică. În plus, raportul corp-ecran va crește, deoarece se susține că rama a fost făcută mai îngustă. Potrivit scurgerilor, un nou buton va apărea, de asemenea, în partea dreaptă. Tastele de volum, butonul de alimentare și comutatorul de mute din stânga vor rămâne.

Iphone 15 pret si disponibilitate si in Romania

MagazinPret256GB512GB1TB2TBDisponibilitate
EmagPreînregistrare
AltexPreînregistrare
FlancoPreînregistrare
EvomagPreînregistrare
Apple DEDe la 1299 euro

Câte dispozitive vor veni?


Mark Gurman de la Bloomberg, care a reușit să prezică cu succes noutățile despre iPhone de mai multe ori până acum, spune că vor exista patru modele din care să alegeți de la lansarea iPhone 14. Este puțin probabil ca ediția Ultra și iPhone-ul cu ecran pliabil, despre care se zvonește de mult timp, să vină până anul viitor sau anul următor.

Alături de iPhone 15 de 6,1 inchi, se pare că va exista un iPhone 15 Plus de 6,7 inchi, un iPhone 15 Pro de 6,1 inchi și o variantă Pro Max mult mai portantă. iPhone 15 Pro Max ar putea fi dotat cu upgrade-uri premium, cum ar fi o ramă îmbrăcată în titan, similară cu Apple Watch Ultra. Se zvonește că rama va fi ceva mai mată la toate modelele, cu posibile culori, printre care roșu, roz, galben, gri închis și bej.

Până acum nu se cunosc prea multe despre prețul dispozitivelor, dar mulți nu exclud o creștere a prețului cu 100-200 de dolari. Din acest motiv, nu este exclus ca prețul celui mai bine dotat dispozitiv premium să treacă de pragul de 12.000 Lei In Romania.
Totuși, acest lucru va fi însoțit de un facelift fizic util. Pentru prima dată, se pare că iPhone va primi un sistem de cameră periscop, care este puțin mai iertător cu mișcările fizice și permite, de asemenea, un zoom mai mare – reducând zgomotul digital. Am văzut deja acest lucru pe Samsung Galaxy S22/S23 Ultra.

În cadrul evenimentului se așteaptă o mare descoperire în tehnologia chipseturilor: dacă compania Apple ar dezvălui cipul A17 Bionic de 3 nanometri, ar depăși oficial producătorii Android. Experții se așteaptă ca dezvoltarea să se concentreze pe îmbunătățirea duratei de viață a bateriei și a eficienței energetice. În cele din urmă, mulți se așteaptă, de asemenea, ca iPhone 15 să primească funcții speciale pentru căștile Apple Vision Pro, prezentate recent, dar nimeni nu a putut confirma acest lucru încă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

După autoritățile locale, în curând și populația se va putea înscrie în programul Rabla Local

A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

Marea Resetare: Ce este?

Reducerea producției OPEC ar putea duce la creșterea prețului petrolului

X, în cădere liberă: cum a ajuns platforma lui Elon Musk să fie eclipsată de Instagram

Al Treilea Război Mondial este aproape: Bombardiere americane surprinse la granița cu Rusia

Apple adaugă o nouă funcție pentru a proteja bateriile iPhone 15. Acestea se încarcă doar până la 80%

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

WhatsApp ne ia ochii cu reclame!

Situația problemelor Tesla din Suedia se agravează, deoarece greva mecanicilor este acum susținută prin boicotarea procesului de eliberare a plăcuțelor de înmatriculare.

Inflația ia o pauză și coboară la 6,7%. Ce bunătățuri au căzut la preț mai mult decât o plajă în promoție?

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită