Facebook și Instagram fără reclame vor costa 10 euro pe lună

Facebook și Instagram fără reclame vor costa 10 euro pe lună

La începutul lunii octombrie, se zvonea că cele mai populare două platforme de socializare Meta vor deveni în curând platforme cu plată și că vor costa 10 euro pe lună, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat, deoarece compania a anunțat astăzi oficial noile planuri de abonament.

Oferta Emag

Se zvonea de ceva vreme că abonamentele fără reclame pentru Facebook și Instagram vor veni în curând. Potrivit ultimului anunț al Meta, noile pachete de abonamente vor fi disponibile începând cu 6 noiembrie, iar cei care vor dori să navigheze fără reclame pe computerul lor vor trebui să plătească 10 euro (aproximativ 50 LEI) pe lună.

Utilizatorii care doresc să navigheze fără reclame într-o aplicație descărcată prin intermediul magazinului de aplicații Android sau iOS vor trebui să plătească 13 euro, adică aproximativ 65 Lei pe lună. Versiunea mobilă este mai scumpă deoarece Meta va transfera abonaților comisionul de 30 % din magazinele de aplicații. Abonarea nu este obligatorie, desigur, și puteți continua să folosiți platformele pline de publicitate.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube Playables: jocuri gratuite pentru abonații Premium

RAR a găsit defecțiuni tehnice la 45% din vehiculele verificate în trafic

Sonos pregătește un soundbar de ultimă generație și un dispozitiv de streaming video