Facebook și Instagram fără reclame vor costa 10 euro pe lună

Facebook și Instagram fără reclame vor costa 10 euro pe lună

La începutul lunii octombrie, se zvonea că cele mai populare două platforme de socializare Meta vor deveni în curând platforme cu plată și că vor costa 10 euro pe lună, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat, deoarece compania a anunțat astăzi oficial noile planuri de abonament.

Se zvonea de ceva vreme că abonamentele fără reclame pentru Facebook și Instagram vor veni în curând. Potrivit ultimului anunț al Meta, noile pachete de abonamente vor fi disponibile începând cu 6 noiembrie, iar cei care vor dori să navigheze fără reclame pe computerul lor vor trebui să plătească 10 euro (aproximativ 50 LEI) pe lună.

Utilizatorii care doresc să navigheze fără reclame într-o aplicație descărcată prin intermediul magazinului de aplicații Android sau iOS vor trebui să plătească 13 euro, adică aproximativ 65 Lei pe lună. Versiunea mobilă este mai scumpă deoarece Meta va transfera abonaților comisionul de 30 % din magazinele de aplicații. Abonarea nu este obligatorie, desigur, și puteți continua să folosiți platformele pline de publicitate.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

România se alătură clubului țărilor care iubesc soarele(Alianța Solară Internațională)

Mică, dar mortală – kamikaze în mâinile ucrainenilor.

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Prețurile lui Galaxy S24 au fost dezvăluite: iată ce trebuie să știi.

Consilierul special John Durham a concluzionat că FBI nu ar fi trebuit niciodată să lanseze o anchetă completă între Trump și Rusia

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Samsung Galaxy A55 – Un dispozitiv surprinzător de ușor de reparat

Hackerii au spart Sony și au scos la iveală secretele lor cu Marvel

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii 

ULTIMA ORĂ Ion Iliescu, trimis în judecată pentru crime împotriva umanității în Dosarul Revoluției. Curtea de Apel București a respins cererile de încetare a procesului, dar decizia poate fi atacată

A murit Burt Bacharach, celebrul compozitor al hiturilor „My Head” „I Say A Little Prayer” premiat cu Oscar.

TikTok, în belea cu UE pentru că nu îi protejează pe copii