România pe Roți: BMW-urile se Înfundă în Statistici, Alfa Romeo Zâmbește de pe Margine!

România pe Roți: BMW-urile se Înfundă în Statistici, Alfa Romeo Zâmbește de pe Margine!

Ei bine, dragii mei automobiliști, se pare că drumurile noastre sunt cam nesigure pentru prietenii noștri cu motor și patru roți, mai ales dacă vorbim despre BMW-uri. Conform unor iscodiri făcute de carVertical, cei cu BMW se pare că au un abonament la hârtiuțe de constatare amiable, în timp ce posesorii de Alfa Romeo se laudă cu numărul foarte mic de întâlniri cu stâlpii sau gardurile de pe marginea drumului.

Să vă spun cum stau lucrurile: pare că BMW a pus stăpânire pe topul mașinilor cu câteva zdruncinături în plus, iar statutul ăsta nu-i doar o chestiune locală. BMW e vedeta nefericită și pe plan mondial când vine vorba de vânătăi și semne de întrebare pe caroserie. Pe de altă parte, Alfa Romeo umblă prin trafic ca și cum ar fi învățat de la cele mai iscusite pisici să se furișeze prin trafic fără să lase niciun semn.

Și când arunci o privire prin buzunarele marilor străluciți ai industriei auto, Porsche, Jaguar și Mercedes-Benz sunt cele care când se zgârie, zgârietura se lasă simțită chiar și la portofel.

Și ca să fiu și mai clar, patru din cinci BMW-uri care s-au dat pe sub nasul celor de la carVertical au cam simțit cum e să-ți fie dauna parte din viață. Da, da, 80,3% dintre BMW-urile din România bătuse vreodată palma cu un copac sau cu o bordură. Și să nu credeți că BMW e singură pe lume; Honda, Hyundai, Porsche și Mitsubishi îi calcă strâns pe urme.

Acum, să vorbim și despre conducătorii de BMW-uri – o mașină răspândită, dorită de mulți, dar care, hai să recunoaștem, uneori ajunge în mâini neexperimentate. Și cu tentația de a apăsa mai tare pedala de accelerație, e clar că poți ajunge ușor în statistici – chestia asta o confirmă și experții de la asigurări.

Matei Buzelis de la carVertical ne spune așa: „Când auzi de BMW, te gândești la lux și la frumusețe, dar nu uita că șoferii mai tineri, dornici de senzații tari, se cam lasă purtați de viteză.” și așa se face că BMW devine regele lotului când vine vorba de zgârieturi și buzunare istovite.

Așadar, iubitori de adrenalină și motoare puternice, e bine să știți cu ce vă jucați înainte de a vă aventura în sălbăticie urbană la volanul unui boliz de zile mari. Fiți cu ochii pe drum și, mai ales, pastrați distanța – de siguranță!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube Playables: jocuri gratuite pentru abonații Premium

Descoperă simbolurile și istoria din spatele orașului Sofia si simbolurile ei

Google ne-a mințit cu inteligența artificială nou-nouță Gemini.

Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Samsung primește comenzi pentru mai multe ecrane OLED pentru modelele iPhone 15

Google Pixel 6 Pro: Google știa de problemele cu supraîncălzire?

FBI: coronavirusul a fost probabil eliberat dintr-un laborator

Tesla recheamă peste 2 milioane de mașini pentru a actualiza software-ul Autopilot

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta

Candidații republicani la președinție s-au ciocnit, Trump nu s-a oprit să se certe cu ei

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?