321623644f744426afa20521966b7f2e

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII

O fotografie emoționantă a unui tată care stă pe dărâmături și ține de mână fiica sa moartă, prinsă sub dărâmături, a devenit virală.

Peste 21.000 de persoane au fost deja ucise în cutremurul care a lovit Turcia și Siria la începutul acestei săptămâni. Lumea a văzut nenumărate imagini sfâșietoare, dar poate cea mai emblematică dintre toate este cea a unui tată care stă lângă dărâmături și refuză să lase mâna fiicei sale moarte, prinsă sub dărâmături.

321623644f744426afa20521966b7f2e
Tatăl a rămas cu fiica sa, prinsă sub dărâmături și care și-a pierdut deja viața Foto: ADEM ALTAN / AFP

Bild, cel mai citit cotidian din Germania, l-a găsit pe tatăl îndurerat, care a fost întâlnit la un cimitir local. Mesut Hancer, în vârstă de 40 de ani, își îngropase deja fiica Irmak, în vârstă de doar 15 ani. Bărbatul poartă în continuare geaca portocalie cunoscută din fotografie, iar mormântul copilului său este marcat de o placă de lemn cu numele și numărul de serie 380. Lângă locul de veci al adolescentului, mama a îngenuncheat, plângând și strigând: „Spune-mi că ești în viață!”.

Tatăl îndurerat a povestit ziarului german că lucra într-o brutărie din apropiere când pământul s-a mișcat. Și-a sunat imediat soția, care i-a spus că cele două fiice și fiul lor sunt în siguranță. Dar nu știau nimic despre Irmak, care își petrecuse noaptea la bunica sa. Cu toate acestea, ulterior s-a dovedit că printre victime se aflau fiica de 15 ani a lui Hancer, mama acesteia și doi frați.

După ce nu am reușit să dau de mama la telefon, am fugit imediat acolo, rugându-mă ca clădirea de 10 etaje să fie întreagă. Rugăciunea mea nu a fost ascultată. Am încercat să o scot pe fiica mea dintre dărâmături cu mâinile goale, dar nu am reușit. Am stat lângă ea zile întregi, fără să-i dau drumul la mână.

– a spus tatăl cu o voce încetinită.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primarul Antal Árpád, în urma incendiului de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor: „Aceasta este consecința neglijenței statului român!”

Ghinion Curat: BMW-ul, Plăcuțele și Un Șofer cu Capul În Nori

Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans

Consilierul special John Durham a concluzionat că FBI nu ar fi trebuit niciodată să lanseze o anchetă completă între Trump și Rusia

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Un avion a rămas blocat pe pistă din cauza frigului: O scenă demnă de un film SF – video

Secretarul general al ONU: eșecul de a opri schimbările climatice este o condamnare la moarte

Atentie, soferi! Amenzile de circulație iau avant cu noul an cu Ordonanța Trenuleț.

Imagini dramatice de la accidentul de tren din India, soldat până acum cu 280 de morți

Macron adoptă o poziție dură împotriva Israelului în legătură cu bombardamentele din Gaza

Putin a semnat un nou decret – Armata rusă se va umfla la o mărime incredibilă

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!