YouTube iti fura timpul daca nu vrei sa vezi reclamele lor

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

Dacă folosești Firefox, ai observat probabil că YouTube te face să aștepți ca un fraier cinci secunde înainte să-ți arate videoclipul pe care vrei să-l vezi, după ce te-ai chinuit să găsești unul care să nu fie o porcărie. Ei bine, asta e noua lor strategie de a te pedepsi pentru că ai avut tupeul să blochezi reclamele lor enervante și inutile.

Unii utilizatori de Firefox s-au plâns pe Reddit de acest abuz, iar niște hackeri mai deștepți au descoperit codul JavaScript care provoacă această întârziere artificială. Se pare că Mozilla nu are nicio vină, ci YouTube e de vină, pentru că același cod funcționează și pe alte browsere. Dar dacă te prefaci că folosești Google Chrome cu un plug-in, poți să scapi de așteptarea asta absurdă.

Un purtător de cuvânt al YouTube a fost prins cu minciuna și nu a vrut să recunoască că ei sunt cei care fac asta, ci a dat o declarație vagă și fără sens, în care spune că ei vor să sprijine ecosistemul creativ, adică să le dea bani creatorilor de conținut care fac videoclipuri proaste și plictisitoare. Și că ei vor să te convingă să-ți dezactivezi blocatorul de reclame sau să te abonezi la YouTube Premium.

Utilizatorii de blocatoare de reclame se pot bucura de o experiență de vizionare sub-optimă, indiferent de browserul pe care îl folosesc

a declarat purtătorul de cuvânt
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traficanți internaționali de droguri prinși în România

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Fostul avocat Apple scapă de închisoare după ce a făcut tranzacții ilegale

Facebook și Messenger devin mai sigure și mai flexibile

Apple Strânge Laţul: Beeper Mini, Rămas Fără iMessage!

ASUS ROG Phone 8, sosește în curând.

Epava submarinului dispărut Titan a fost găsită

China a realizat imposibilul

SUA vrea să ia de la Binance peste 4 miliarde de dolari

Titluri de stat ”Tezaur”: oportunitatea de a face bani cu banii statului, fără risc și fără impozite.

Cum să faci provizii de ulei cu un ban. Trucul românesc care a dat peste cap Kaufland

Google Revoluționează Căutarea Reducerilor: Descoperă Noul Mod de a Găsi Oferte și de Urmat Istoricul de Prețuri!