Half-Life împlinește 25 de ani, Valve ne face un cadou, dar vine și cu alte surprize.

Half-Life împlinește 25 de ani, Valve ne face un cadou, dar vine și cu alte surprize.

Titlul de deschidere din legendara serie Half-Life a celor de la Valve împlinește 25 de ani, iar pentru a sărbători, compania nu numai că a realizat un documentar pentru noi, dar a și pus jocul la dispoziție pentru descărcare gratuită.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Valve adoră să își surprindă fanii, iar de data aceasta nu este diferit, deoarece, pe lângă documentarul care celebrează aniversarea lansării Half-Life, au făcut jocul disponibil gratuit pentru toată lumea până pe 20 noiembrie, iar actualizarea conține o serie întreagă de mici lucruri.

O mini-campanie, Half-Life Uplink, a fost, de asemenea, adăugată la joc, care a fost lansată inițial ca o exclusivitate pe CD și era disponibilă doar de la reviste și producători de hardware. Există, de asemenea, 4 noi hărți multiplayer, Contamination, Pool Party, Disposal și Rocket Frenzy.

Bineînțeles, există și o șansă de a deveni nostalgic – este o zi de naștere până la urmă – meniul jocului arată acum ca în 1998, iar videoclipul cu logo-ul Valve a revenit cu coloana sonoră originală. În plus, au fost adăugate 2 noi skin-uri mulitplayer, Ivan the Space Biker și Proto-Barney, cunoscute din versiunea alpha.

Nu numai că Valve sărbătorește din punct de vedere al conținutului, dar primim și setări grafice modernizate pentru ca jocul să arate ca în ’98, când a fost lansat. Iar acum vă puteți bucura de aventură cu un controller sau chiar cu un Steam Deck.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Japonia va cumpăra 1,4 milioane de doze de vaccin Daiichi Sankyo COVID

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Samsung ar putea oferi actualizări de securitate mai lungi pentru telefoanele Galaxy. Cum ar putea egala oferta Google