Căștile Google Pixel Buds Pro primesc noi culori și caracteristici

Căștile Google Pixel Buds Pro primesc noi culori și caracteristici

Google a organizat astăzi o prezentare cu smartphone-uri și smartwatch-uri noi, deși aceste dispozitive au fost dezvăluite de atâtea ori încât nu au fost prea multe noutăți de raportat. Deși de data aceasta nu au existat noi căști fără fir, căștile Pixel Buds Pro deja existente pe piață au primit două noi nuanțe selectabile, alături de câteva caracteristici la fel de noi.

Oferta Emag

Căștile wireless de la Google vor fi acum disponibile atât în nuanțe de porțelan, cât și în nuanțe de bay blue pe piețele unde sunt comercializate, dar, din păcate, nu avem acces oficial la niciun produs Pixel în Romania. Noile culori au fost introduse pentru a se potrivi cu dispozitivele Google Pixel 8 recent lansate.

Căștile nu au doar culori noi, ci și caracteristici noi. Una dintre ele se numește Crystal Clear Calling, care va permite Pixel Buds Pro să elimine zgomotul de fond ambiental în timp ce vorbiți la telefon, astfel încât interlocutorul să vă audă și mai clar.

Pixel Buds Pro porcelan

O altă opțiune va fi capabilă să detecteze conversațiile, astfel încât, dacă posesorul căștii vorbește, aceasta va pune automat muzica pe pauză și va trece la modul pass-through. De asemenea, a fost adăugat un nou mod de jocuri pentru a reduce latența. Ultima opțiune este o funcție de wellness care arată cât de multă muzică ați ascultat cu volumul ridicat în trecut.

Pixel Buds Pro albastru

Aplicația, dezvoltată alături de Google Pixel Buds Pro, va fi disponibilă acum pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Chrome, ceea ce înseamnă că o puteți configura și instala actualizări de firmware și pe un laptop Chromebook.

Noile culori și caracteristici sunt disponibile acum, iar căștile sunt disponibile la prețul de 199 de dolari, sau aproximativ 950 Ron, de pe site-ul Google în regiunile în care sunt comercializate dispozitive Pixel.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Unul dintre cele mai mari lanțuri americane de mobilă pentru casă intră în faliment.

Violul a două femei, 30 de ani de închisoare pentru Danny Masterson, starul serialului „Those 70s

Pasageri care țipă, acoperișuri care se înalță: răcirea vremii a adus apocalipsa în Europa de Vest