Google Pixel 6 Pro: Google știa de problemele cu supraîncălzire?

Google Pixel 6 Pro: Google știa de problemele cu supraîncălzire?

Un proces e pe rol împotriva firmei Alphabet, pentru că se pare că știa de problemele cu căldura ale telefoanelor mobile și le-a vândut totuși!

E cunoscut faptul că Tensor, sistemul pe cip (SoC) din smartphone-urile Pixel, nu e prea bun la răcirea căldurii, chiar și la Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Deși știa asta, Google nu părea să-i pese că supraîncălzirea e o problemă serioasă. De aia a fost dată în judecată…

Jennifer Hyatt a dat în judecată Google în numele mai multor clienți din cauza Pixel 6 Pro. Law360 a relatat că Hyatt a schimbat Pixel 6 Pro de mai multe ori și de fiecare dată a avut probleme cu căldura, despre care spune că nu au fost întâmplătoare. Google a vândut telefonul știind de defectul de fabricație, de aia Hyatt vrea ca Google să facă un anunț public despre defect și să dea banii înapoi tuturor celor care au cumpărat un Pixel 6 Pro.

Înainte, a apărut o postare pe Reddit cu o poză a unei urme arse pe radiatorul lui Pixel 6 Pro, probabil din cauza supraîncălzirii SoC-ului Tensor. Pentru că Hyatt nu e singurul afectat de defect, mulți ar putea să se alăture procesului colectiv, și dacă Google va fi găsită vinovată, Android Authority spune că firma ar încălca legea californiană privind despăgubirile pentru consumatori, legea privind publicitatea falsă, legea privind concurența neloială și legea privind garanția consumatorilor Song-Beverly.

Rețineți că procesul e încă la început și că multe lucruri s-ar putea schimba până la verdict. S-ar putea chiar să se întâmple ca procesul să fie anulat. Oricum, e clar că, dacă ați schimbat dispozitivul de mai multe ori și a apărut tot aceeași problemă, poate că nu e vina voastră.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Statele Unite, în urma cărora au decedat 9 persoane

Până la 10 zile de energie cu Honor Watch 4 Pro

YouTube și reclamele: o poveste de dragoste și ură. Ce vă place mai mult?

Un ofițer superior rus a recunoscut totul despre crimele de război din Ucraina

Epava submarinului dispărut Titan a fost găsită

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Cum te va afecta noua lege a pensiilor din România și ce trebuie să știi despre pensionarea ta

România cumpără avioane de luptă americane ultramoderne

Pe piața criptomonedelor sunt prezente atât un nivel ridicat de scepticism, cât și intenția investitorilor

Nu este deloc o glumă: un videoclip cu un OZN a fost publicat de Pentagon

Robotul care a omorât un om crezând că e o cutie pentru mâncare.