Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Nissan Skyline R34 GT-R, condus de Paul Walker în „Fast&Furious 4”, a fost vândut pentru o sumă de bani care se vede de pe Lună.

Există o mulțime de fani ai genului care ar plăti orice pentru o astfel de mașină, dar nu pot, pentru că nu au 1,357 milioane de dolari în plus în buzunare. Există însă și cei care au, iar aceștia nu au ezitat să obțină mașina cu această ofertă câștigătoare la licitația Bonham’s. Suma de puțin peste 460 de milioane de dolari este semnificativ mai mare decât până acum, deoarece ultima dată când Nissan Skyline R34 GT-R a fost scos la licitație, acesta a fost adjudecat cu mult mai puțin de atât, cu 577.500 de dolari.

Acest exemplar special a apărut în cel de-al patrulea episod al seriei, care prezintă o multitudine de ficțiuni și soluții din ce în ce mai ieșite din comun. Brian O’Conner, interpretat de Paul Walker, a fost ales dintr-o selecție de vehicule confiscate de FBI pentru a se întoarce în lumea curselor de stradă. Potrivit lui Bonham, adjudecătorul licitației, au fost folosite mai multe vehicule în film pentru a înfățișa Bayside Blue Skyline, dar toate mașinile oferite, cu excepția acestuia, au fost mașini de cascadorie îmbrăcate. Toate acestea erau modele Skyline GT-T fără turbo și standard, echipate cu kituri de caroserie East Bear. Pentru a face driftul cât mai ușor posibil, aceste „mașini duble” răzbeau doar în partea din spate. De altfel, povestea filmului spune că mașina explodează în cele din urmă, dar, din fericire, era doar o mașină falsă în momentul filmărilor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fostul avocat Apple scapă de închisoare după ce a făcut tranzacții ilegale

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

Mumia extraterestră expusă în Mexic este o prostie – spun cercetătorii

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Știrile zilei – 13 aprilie 2023

Înotul în apă rece ca gheața face minuni pentru corpul tău. Iată beneficiile!

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

TikTok a fost deja interzis în această țară.

 GraphCast, un nou sistem de inteligență artificială de la Google care îți spune vremea mai bine și mai repede ca niciodată

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini