Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

Motivațiile lui Jack Teixeira sunt încă necunoscute, dar spionii și trădătorii nu sunt tratați cu ușurință în Statele Unite. Scandalul scurgerilor de informații din Pentagon îl va face să îi pară foarte rău.

Oferta Emag

Jack Teixeira, un informator al Gărzii Naționale, a declanșat unul dintre cele mai dăunătoare scandaluri militare americane ale deceniului. Bărbatul a furat documente clasificate, confidențiale și secrete, le-a fotografiat și a făcut publice multe dintre ele. Cazul este cunoscut sub numele de Pentagon Leak, dar nu se știe încă exact ce materiale a accesat și ce a făcut cu ele. Motivațiile sale sunt încă necunoscute, unele teorii sugerează că este doar un vagabond incel nefericit care a vrut să se dea mare în fața gamerilor adolescenți. Alte zvonuri sugerează că era fervent că SUA se îndreptau într-o direcție greșită, așa că este posibil ca el să fi fost condus de considerente politice. În orice caz, el a provocat daune enorme țării sale (?) și aliaților săi.

Arestarea lui Jack Teixeira

Oameni ca el sunt tratați ca spioni, ca trădători, iar soarta lor este iadul. Ei sunt plasați într-o închisoare de maximă securitate, cel mai înalt nivel de securitate. El este tratat ca un om care a amenințat securitatea Statelor Unite și a cetățenilor săi prin însăși existența sa, și este tratat ca atare. Ei nu vor să pedepsească, ci în primul rând să dea un exemplu, astfel încât nimeni să nu se gândească vreodată la ceva asemănător.
Acest lucru înseamnă că trebuie să își ispășească pedeapsa într-o celulă de izolare de 3-4 metri pătrați. Deci sunt în permanență singuri, într-un loc în care totul, chiar și patul, este făcut din beton. Nu există facilități de divertisment, există un televizor în celule, dar acesta este pornit și oprit de către personal și sunt difuzate doar programe religioase.

Acesta este locul în care va trăi, poate pentru tot restul vieții sale.

Nici dușul nu este controlat de deținut, acesta poate face baie atunci când i se permite, iar toaleta se află la capătul patului. Bineînțeles, celula este monitorizată de camere de supraveghere și este urmărită în fiecare minut al zilei.

Timp de o oră pe zi, i se permite să iasă la o „plimbare”: este încătușat și dus într-o curte de câțiva metri pătrați și pus să se plimbe. Nu i se permite să se întâlnească cu alți deținuți, iar celula nu are ferestre convenționale, ci doar o deschidere verticală de aproximativ 10 centimetri. I se permite un vizitator pe lună, o singură persoană. Robert Hanssen, unul dintre cei mai faimoși spioni care au fost demascați, a reușit să vorbească pentru a scăpa de o condamnare la moarte și să obțină o condamnare pe viață într-un astfel de loc. Câțiva ani mai târziu, el a trimis un mesaj către lumea exterioară prin intermediul avocatului său, în care spunea că și-ar fi dorit să fie executat, practic îngropat de viu. Soarta lui este astfel mai rea decât moartea.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un camion.

Noi modele de iPad, iPad mini și iPad Air vor apărea în următoarele luni