A apărut seria iPhone 15 - Iată tot ce a dezvăluit Apple astăzi. Vezi schimbarea majora

A apărut seria iPhone 15 – Iată tot ce a dezvăluit Apple astăzi. Vezi schimbarea majora.

Apple organizează în fiecare an două evenimente mari. Primul este WWDC pentru dezvoltatori, în cadrul căruia compania gigant prezintă mai multe dintre inovațiile sale software. Celălalt este Keynote de toamnă, care are loc în septembrie și uneori în octombrie, unde noile dispozitive iPhone sunt în centrul atenției, dar debutează și noile versiuni de Apple Watch. Evenimentul, botezat Wonderlust, a început în jurul orei 19:00 CET pe 12 septembrie, unde Apple a prezentat cele mai noi dispozitive ale sale. În zilele și săptămânile următoare, vom afla cu siguranță mai multe informații detaliate despre noile venite, dar compania nu a fost subtilă în furnizarea de informații nici de această dată.

Să vedem ce a anunțat Apple marți seară!

Apple iPhone seria 15

iphone 15 usb c

După cum probabil ați ghicit, Apple a dezvăluit din nou patru dispozitive. Acestea merită să fie împărțite în două părți. iPhone 15 și 15 Plus diferă doar prin dimensiuni, în timp ce iPhone 15 Pro și Pro Max au alte diferențe, așa că haideți să ne uităm la acestea. Un lucru este același, debutul conectorului USB-C. După o lungă perioadă de timp, compania Apple își ia adio de la propriul port Lightning.

Apple iPhone 15 și iPhone 15 Plus

iphone 15 si 15 plus
iphone 15 si 15 plus

De asemenea, dispozitivele primesc Dynamic Island, care a debutat anul trecut în seria iPhone 14 Pro, precum și cipul A16. Rata de reîmprospătare a ecranului rămâne la 60 Hz, care pare să fie în continuare apanajul modelelor Pro. Clienții vor avea la dispoziție 6 GB de memorie. Camera principală este acum de 48 de megapixeli, ca și în seria iPhone 14 Pro de anul trecut, iar diametrele afișajului rămân 6,1″ și 6,7″. Apple a îmbunătățit, de asemenea, capacitatea bateriei, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la o autonomie ceva mai mare. Scutul Creamic Shield, care protejează ecranul, a fost, de asemenea, îmbunătățit, așa că avem și mai puține motive de îngrijorare.

Apple iPhone 15 Pro și Pro Max

Dimensiunile nu s-au schimbat nici aici, dar Apple a înlocuit rama din oțel cu una din titan. Fostul buton de dezactivare a sunetului a fost înlocuit cu un buton personalizabil pe partea laterală a dispozitivelor. Seria Pro primește cipul A17 Pro al companiei, din nou cea mai puternică și mai avansată unitate din industrie. Insula dinamică rămâne, iar durata de viață a bateriei pe modelele Pro ar trebui să fie mai prietenoasă decât în cazul seriei anterioare.

iphone 15 pro si
iPhone 15 Pro și Pro Max

iPhone 15 Pro Max primește, de asemenea, un obiectiv periscop echipat cu un zoom optic de cinci ori, Apple a divizat cu adevărat dispozitivele Pro. Datorită suportului lor USB 3, puteți obține viteze de 10 Gbps prin cablu, în timp ce conectorul USB-C aduce doar nivelurile Lightning pe dispozitivele 15 obișnuite. Hardware ray tracing a sosit, de asemenea, pe dispozitivele Apple, ducând experiența de joc la un alt nivel. Division Resurgence și Assassin’s Creed Mirage vor debuta, de asemenea, pe dispozitivele iPhone în lunile următoare. Dispozitivele iPhone 15 Pro vor putea, de asemenea, să filmeze clipuri video spațiale, sau 3D, două dintre cele trei camere funcționând în timpul înregistrării.

Iphone 15 pret si disponibilitate si in Romania

MagazinPret256GB512GB1TB2TBDisponibilitate
EmagPreînregistrare
AltexPreînregistrare
FlancoPreînregistrare
EvomagPreînregistrare
Apple DEDe la 1299 euroApple Watch Series 9 și Ultra 2

apple watch series 9 si ultra 2
Apple Watch Series 9 și Ultra 2

Nu lipsesc noile ceasuri alimentate de noul procesor S9. Performanța a fost îmbunătățită, în timp ce durata de viață a bateriei nu a fost afectată. De fapt, unitatea grafică este cu 30% mai rapidă decât GPU-ul din unitatea S8 anterioară. Siri procesează acum comenzile de pe ceas, ceea ce permite un răspuns mult mai rapid și mai sigur. Ecranul este acum capabil să aibă o luminozitate de 2000 de nits, față de 1000 de nits la predecesorii săi. Cu un nou gest, Double Tap, utilizarea cu o singură mână nu mai este o problemă. Apple Watch Series 9 este acum disponibil în culoarea roz, precum și curele noi de la Apple. Apple Watch Ultra 2 a primit, de asemenea, un procesor actualizat, un ecran cu o luminozitate de 3000 de nits și un nou cadran de ceas modular a debutat și în noua versiune.

Sistemul de operare iOS 17


După cum probabil ați ghicit, noile iPhone-uri vin cu cea mai recentă versiune de iOS, fără opțiunea de a folosi iOS 16. Versiunea finală a iOS 17 va putea fi descărcată pe 18 septembrie pentru posesorii de dispozitive mai vechi. Apple scapă de un dispozitiv cu fiecare actualizare, din păcate pentru telefoanele vechi de 6-7 ani, nu toate funcțiile sunt suportate pe modelele mai vechi. iOS 17 are cerințe mai stricte decât iOS 16, așa că va trebui să vă luați adio de la telefonul simplu X.

Lista dispozitivelor suportate este următoarea:

iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone Xr
iPhone SE (2020)
iPhone SE (2022)

Așadar, asta este tot ce trebuie să știi despre noile produse Apple pentru moment, urmând să afli mai multe în următoarele săptămâni.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MIERCURI SE REIA PROGRAMUL “CASA VERDE FOTOVOLTAICE”. MINISTRUL MEDIULUI NE-A DAT VESTEA BUNĂ

Cum a devenit AI maestru într-un joc de lemn după 6 ore de antrenament și l-a terminat în 15 secunde.

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

Suedia se teme de război, avertismente lansate către populație.

Google jură să țină secrete plimbările tale, departe de ochii curioși

Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un camion.

WhatsApp ne ia ochii cu reclame!

Relațiile UE-China depind de acțiunile Beijingului în criza ucraineană

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

NU URMAȚI EXEMPLUL LUI SHAKIRA – NU AȘA SE TERMINĂ O RELAȚIE.