Unui tip din satu-mare i-a picat un BMW din cer. Cum a aflat de el.

Unui tip din satu-mare i-a picat un BMW din cer. Cum a aflat de el.

Vă imaginați să vă treziți într-o zi că aveți o mașină de lux pe care nu ați cumpărat-o niciodată? Ei bine, asta i s-a întâmplat unui tânăr de 31 de ani din Tășnad, care a aflat cu stupoare că e proprietarul unui BMW Seria 5, scrie PresaSM. Băiatul a crezut că e o glumă proastă și a sunat la poliție, care a descoperit că în spatele afacerii dubioase se află un șmecher din Mehedinți, care a vrut să scape de taxe și amenzi.

Se pare că șmecherul a mers la primăria din Tâmna, județul Mehedinți, unde a prezentat un contract fals de vânzare-cumpărare a mașinii, ca să o scoată din evidența fiscală. Așa a ajuns mașina pe numele tânărului din Tășnad, care nu avea habar de nimic.

El a aflat de treaba asta când a mers la primăria lui să plătească impozitul pe casă și pe mașina pe care o avea deja. Funcționarul i-a zis că mai are un BMW pe numele lui și i-a arătat contractul. Tânărul a rămas mască și a zis că nu e semnătura lui și că nu știe nimic de mașina aia.

Între timp, păgubitul a dat de șmecher pe Facebook și i-a scris să-i explice ce s-a întâmplat. Șmecherul i-a promis că se va rezolva totul când se întoarce în țară, dar nu a mai dat niciun semn. Atunci, păgubitul a depus o plângere penală împotriva lui.

Acum, judecătorii de la Carei l-au amendat pe șmecher cu 5.250 de lei, ceea ce e cam puțin, dacă mă întrebați pe mine. Eu zic că ar fi trebuit să-i dea și mașina tânărului din Tășnad, ca să se învețe minte. Sau măcar să-i plătească impozitul pe ea.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook și Messenger devin mai sigure cu Meta

Camioane cu deseuri din Ungaria, întoarse din drum de poliția de frontieră română.

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Schiorii din Covasna, dezamăgiți de vremea caldă: două pârtii de schi se închid

Mai multe detalii scăpate despre iPhone 15

OpenAI pare să aibă în vedere dezvoltarea propriilor cipuri

Renault Legend: Mașina electrică de oraș care costă mai puțin de 20.000 de euro

Sonos pregătește un soundbar de ultimă generație și un dispozitiv de streaming video

Half-Life împlinește 25 de ani, Valve ne face un cadou, dar vine și cu alte surprize.

Black Friday la eMAG: peste 2,8 milioane de oferte la preţuri de năuc.

O bandă de hoți fura trotinete Lime din Szolnok de un an – au fost prinși

Inflația ia o pauză și coboară la 6,7%. Ce bunătățuri au căzut la preț mai mult decât o plajă în promoție?