CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Vă spun eu o poveste adevărată, de-alea care te lasă cu gura căscată. Un om din Suceava, săracu’, a vrut să-și cumpere o cameră de supraveghere, că așa văzuse el pe TikTok că e la modă. Și a dat el comandă pe un site dubios, fără să verifice nimic, și a plătit frumușel 315 lei, crezând că a făcut chilipirul.

Dar ghici ce? Când a venit coletul, omu’ a rămas mască. În loc de cameră de supraveghere, a primit două becuri de doi bani, de-alea care se arde repede. Și a zis el: „A fost greșeala mea pentru că nu am verificat cum trebuie informațiile care circulau pe rețelele de socializare. Mi s-a părut mie ceva suspect în momentul în care a sosit pachetul și cam ușor pentru o cameră de supraveghere, iar când l-am deschis mi-am dat seama că am căzut victimă escrocilor” .

becuri in lco de camera de supraveghere cumparat de pe tiktok

Săracu’ de el, a încercat să dea de ăia care i-au vândut becurile, dar nici urmă. Adresele de mail erau false, gen euship@didisae.com sau online@hotsalestores.com. Și așa a rămas omu’ cu două becuri la 315 lei, și fără cameră de supraveghere.

Polițiștii zic că să fim mai atenți când cumpărăm chestii de pe net, să nu ne luăm după reclame mincinoase, să verificăm sursele, să păstrăm documentele și să nu dăm date personale sau bancare la oricine. Și eu zic la fel, că nu vreau să vă pățiți ca omu’ din Suceava, să vă treziți cu becuri în loc de camere de supraveghere.

Voi ce ziceți, ați pățit vreodată așa ceva? Ați cumpărat ceva de pe net și ați primit altceva? Scrieți-mi în comentarii, că sunt curios să aflu.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?

Marea Resetare: Ce este?

Psiholog: Peste 80 la sută din populația adultă din România este dependentă sau devine rapid dependentă

Cum să faci provizii de ulei cu un ban. Trucul românesc care a dat peste cap Kaufland

Cybertruck, Pickup-ul electric al viitorului, surprins în imagini de înaltă rezoluție.

DOLIU: UN BĂIAT DE 13 ANI ESTE NOUA VICTIMĂ A PROVOCĂRII BRUTALE DE LA TIKTOK

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Dan Diaconescu a fost retinut pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Manastirea Tarnita – o oaza de spiritualitate si liniste

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone

Înfricoșător: Cheltuielile militare ale Europei în 2022 au depășit nivelul de la sfârșitul Războiului Rece.