Google dă afară sute de oameni din echipele sale de top

Google dă afară sute de oameni din echipele sale de top

Google a făcut un val de concedieri care a șocat lumea tehnologiei. Sute de oameni au fost dați afară din diviziile care se ocupă de Assistant, Pixel, Nest și Fitbit. Acestea sunt produsele care au făcut faimă Google și care au adus inovație pe piață.

The New York Times a publicat mesajul pe care Google l-a trimis angajaților afectați. În el se spunea așa:

Am fost nevoiți să luăm decizii dificile cu privire la continuarea angajării unor angajați Google și, cu regret, vă anunțăm că posturile dumneavoastră vor fi eliminate.

Google a recunoscut că a făcut reduceri de personal în echipa Assistant și în cea de hardware. Un reprezentant al companiei a spus că Google se concentrează pe alte priorități și pe oportunitățile care vor veni.

Dar nu toată lumea e de acord cu această explicație. Sindicatul lucrătorilor Alphabet, care reprezintă peste 1.400 de angajați ai Google, a criticat dur concedierile. Ei au scris pe X că Google nu are niciun motiv să scape de oameni când face profituri uriașe în fiecare trimestru.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

ELON MUSK SPUNE CĂ AI NE VA LĂSA PE TOŢI FĂRĂ MUNCĂ.

Andrew Tate eliberat din custodie în România după arestul său pentru trafic de persoane

Fermierii protestează în toată țar față de politica UE privind produsele agricole ucrainene

Samsung va lansa modelele Galaxy S24 în ianuarie 2024

Zelenski sosește astăzi în România și urmează să fie întâmpinat de către președintele Iohannis și premierul Ciolacu

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

Înfricoșător: Cheltuielile militare ale Europei în 2022 au depășit nivelul de la sfârșitul Războiului Rece.

Premieră mondială: premierul are un consilier în domeniul inteligenței artificiale

Google ne spune ce căutări aduc bani grei

Doar 6 bănci vor rămâne pe linia de plutire până în 2025, deschizând calea introducerii banilor digitali – Interviu cu consilierul de investiții Edward Dowd

Relațiile UE-China depind de acțiunile Beijingului în criza ucraineană