printul-williams-si-printesa-kate

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

E timpul să dispersăm ceața romantică: Prințul William nu este cel mai romantic membru al familiei regale și am fi putut fi mai delicate în acest sens. Nu e vorba că nu-și răsfață soția cu cadouri scumpe și frumoase, dar Prințesa Kate știe bine că în ce ar fi considerat de bază, cum ar fi de exemplu de ziua de Sf. Valentin, probabil nu le va primi

Printul William si Printesa Kate
Printul William si Printesa Kate

Într-un anumit sens, milioane de femei l-ar schimba cu plăcere – sau cel puțin garderoba -, deși viața prințesei Kate nu este neapărat perfectă și fără griji în toate aspectele. Și acum nu ne referim la faptul că este în centrul atenției media în permanență, fiecare mișcare a sa este analizată, trebuie să fie un partener susținător pentru viitorul monarh, în timp ce trebuie să asigure copilăria celor trei copii, cu cât mai plină de iubire și sănătoasă. Ne referim la lucruri mărunte, cum ar fi sărbătorirea zilei de Sf. Valentin.

Ceea ce este considerat de bază pentru alte cupluri, în cazul prințesei Kate și al prințului William, nu este chiar la bază. Acest lucru a devenit clar marți, când prințesa din Wales a făcut o vizită la Leeds Kirkgate Market din Anglia, unde a vorbit despre Sf. Valentin, scrie People. Discuta cu Neil Ashcroft, un florar, când acesta a menționat că prințul William va primi cu siguranță câteva trandafiri roșii în ziua îndrăgostiților, iar răspunsul a venit rapid, unul puțin dezamăgitor.

„Nu cred că va fi așa”, a dispersat rapid fumul romantic al Principesei Catherine.

cercei printesa kate
Cercei a fost cadoul de Crăciun al prințului William pentru printesa Kate în anul 2022

Liniștiți-vă, Prințul William nu respinge în mod sistematic tot ce este romantic, dovadă evidentă fiind faptul că, de exemplu, Printesa Kate a primit o carte poștală și flori de la iubitul ei pentru prima lor Valentin din calitate de cuplu, când William era departe, servind în Forțele Regale Aeriene.

Prințul William exprimă iubirea prin intermediul bijuteriilor În calitate de membru al familiei regale, Printesa Kate are la dispoziție numeroase bijuterii de valoare și fascinante și, bineînțeles, primește multe piese de la soțul ei care nu sunt în mod obișnuit în proprietatea familiei regale sau nu fac parte din moștenirea lor. Anul trecut, de Crăciun, a fost surpinsă de soțul ei cu un pereche de uimitoare cercei, dar, desigur, au existat idei și mai originale. De exemplu, în 2020, Peter Crouch a povestit într-un podcast că în timpul curtezării i-a oferit printesei Kate un telescop, care a avut un astfel de impact asupra iubitei sale din acea vreme încât, în opinia sa, a sigilat cu adevărat relația lor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 GraphCast, un nou sistem de inteligență artificială de la Google care îți spune vremea mai bine și mai repede ca niciodată

Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Polonia și-a ridicat avioanele de luptă după atacul rusesc asupra Ucrainei

OpenAI nu a inventat o inteligență artificială periculoasă: cum a apărut un zvon fals.

Fermierii protestează în toată țar față de politica UE privind produsele agricole ucrainene

Zuckerberg, față în față cu părinții victimelor social media: „Aveți mâinile pătate de sânge”

MIERCURI SE REIA PROGRAMUL “CASA VERDE FOTOVOLTAICE”. MINISTRUL MEDIULUI NE-A DAT VESTEA BUNĂ

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

China se supără pe iPhone și le dă cu flit angajaților de la stat.