Se lansează Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE

Se lansează Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE

Samsung extinde seria FE din ecosistemul Samsung Galaxy cu noile Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE.

Oferta Emag

Cunoscute pentru designul lor iconic și durabil, pentru funcțiile de ultimă generație ale camerei și calitatea sunetului, precum și pentru performanța puternică, dispozitivele aduc cea mai bună experiență de utilizare din istoria seriei FE. Noile dispozitive FE reprezintă o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să cunoască vârful de gamă Galaxy.

„Ne-am angajat să oferim o experiență mobilă unică pentru toți utilizatorii noștri, adaptată la stilul lor de viață, cu ajutorul dispozitivelor noastre revoluționare”, a declarat TM Roh, președinte și CEO al diviziei MX (Mobile eXperience) a Samsung. – Noile noastre dispozitive FE sunt pline de caracteristici populare care le permit să stea pe cont propriu sau ca parte a unui ecosistem conectat, astfel încât utilizatorii să își poată îndeplini sarcinile în mod eficient și să își exploreze creativitatea în mod liber.”

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+: Ecran mare, design robust cu grad de protecție IP68 și S Pen pentru a inspira creativitatea și productivitatea

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ sunt pregătite pentru aproape orice moment al zilei în care apare inspirația: ele oferă divertisment de calitate, încurajează exprimarea personală și oferă utilizatorilor o platformă creativă eficientă. Cu două tablete portabile și puternice, și mai mulți utilizatori pot experimenta versatilitatea gamei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studenții ocupați, artiștii, jucătorii și mulți alții își pot explora și realiza potențialul cu viteze îmbunătățite ale dispozitivului și performanțe și mai bune decât cele ale seriei FE anterioare.

samsung galaxy tab s9 fe
Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+

Dispozitivele le oferă utilizatorilor o interfață de vizualizare și creație captivantă, cu răspuns rapid, acasă, la serviciu sau chiar în aer liber. Afișajele Galaxy Tab S9 FE de 10,9 inchi și Galaxy Tab S9 FE+ de 12,4 inchi sunt capabile de refresh rate de până la 90 Hz. Aceasta oferă, de asemenea, o suprafață mai vizibilă în medii exterioare prin optimizarea culorilor și a contrastului, în special în zonele întunecate ale ecranului, astfel încât lumina soarelui să nu distragă atenția. Ca și în cazul celei mai recente serii Galaxy Tab S9, Tab S9 FE și Tab S9 FE+ sunt certificate IP68, ceea ce înseamnă că aceste dispozitive rezistente sunt sigure în mișcare. Tab S9 FE+ poate reda până la 20 de ore de videoclipuri cu o singură încărcare, datorită autonomiei mari a bateriei, astfel încât vă puteți distra chiar și după serviciu, fără încărcare.

De asemenea, în cutie este inclus și S Pen cu certificare IP68, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a desena sau nota cu ușurință idei. La fel ca în cazul seriei Galaxy Tab S9, Tab S9 FE și Tab S9 FE+ oferă o gamă largă de aplicații creative, inclusiv popularele Goodnotes, Lumafusion, Clip Studio Paint și multe altele. Păstrați cu ușurință notițele de la cursuri, schițele, videoclipurile și alte documente datorită unei capacități de stocare de până la două ori mai mare, care poate fi extinsă până la 1 TB cu un card microSD.

Galaxy Tab S9 FE este disponibil în culorile Mint, Silver și Grey, iar Tab S9 FE+ în culorile Silver și Grey.

Galaxy Buds FE: sunet rafinat, anulare activă eficientă a zgomotului și design ergonomic pentru o experiență audio superioară

Cu Galaxy Buds FE, mai mulți utilizatori pot experimenta experiența audio de ultimă generație de la Samsung. Basul puternic oferă un sunet profund și detaliat, astfel încât toată lumea să se poată bucura de muzică așa cum a vrut creatorul, în timp ce funcțiile puternice de anulare activă a zgomotului (ANC) și Ambient Sound ajută la blocarea zgomotului exterior atunci când ai nevoie. Un sistem îmbunătățit cu trei voci distribuie sunetul utilizând funcția Deep Neutral Network bazată pe inteligență artificială pentru a separa vocea umană de zgomotul de fond nedorit pentru apeluri mai clare.

samsung galaxy buds fe
Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE are cea mai lungă durată de viață a bateriei din istoria Buds, utilizatorii ascultând conținut în mod continuu timp de până la 8,5 ore numai cu ajutorul căștii și până la 30 de ore cu încărcătorului in toc. Cu funcția Active Noise Cancelling activată, aceștia se pot bucura de muzica preferată sau de alt conținut timp de până la 6 ore sau 21 de ore cu încărcătorul. Inspirat de designul unic și ergonomic al seriei Buds, Galaxy Buds FE este conceput pentru a rămâne confortabil ore în șir. Dispozitivul este disponibil cu trei pernuțe diferite pentru urechi și două vârfuri de aripi diferite pentru a se potrivi mai bine nevoilor diferite ale utilizatorilor.

Galaxy Buds FE este disponibil în două culori moderne, gri și alb.

Ecosistem Galaxy perfect conectabil

Cu noile dispozitive FE, utilizatorii vor putea explora și mai ușor potențialul ecosistemului Galaxy interconectabil. Aceștia pot fi și mai productivi cu ajutorul funcției Multicontrol, care le permite să mute cu ușurință conținutul între mai multe dispozitive Galaxy, cum ar fi smartphone-uri și tablete, utilizând funcția de copiere și lipire sau funcția de glisare și fixare. Dacă doresc să fie creativi și eficienți, funcția Quick Share facilitează transferul de videoclipuri sau imagini de pe smartphone pe tabletă.

Galaxy Buds FE nu-i dezamăgește pe utilizatori când vine vorba de divertisment. Funcția Auto Switch selectează în mod inteligent sunetul între smartphone, tabletă și chiar ceas și televizor în funcție de utilizare, fără setări manuale, iar SmartThings Find te ajută să găsești Buds pierdute și trimite un semnal dacă au fost uitate pe undeva.

Aceste instrumente, împreună cu varietatea de opțiuni de conectivitate, demonstrează angajamentul Samsung față de securitate și confidențialitate. Securitatea seriei Galaxy Tab S9 FE este susținută de Samsung Knox, ceea ce înseamnă că informațiile confidențiale sunt gestionate în mod implicit de sistemul de securitate.

Design atent, stil de viață mai conștient

Cele mai recente dispozitive FE de la Samsung se adaugă la seria recentă de inovații intenționate ale companiei pentru a extinde ecosistemul în spiritul unui stil de viață mai conștient.

Durabilitatea noului Galaxy Tab S9 FE este asigurată de o actualizare a sistemului de operare de patru generații și de o actualizare de securitate de cinci ani.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

Până acum, ar putea fi 1800 de victime ale cutremurelor din Turcia, am adunat ceea ce se poate şti despre catastrofă

Republica Moldova înlocuiește limba moldovenească cu limba română ca limbă națională oficială