Samsung a anunțat că utilizatorii folosesc deja SmartThings Find pe 300 de milioane de dispozitive

Samsung ajută sute de milioane de oameni să își găsească dispozitivele dispărute

Samsung a anunțat că utilizatorii folosesc deja SmartThings Find pe 300 de milioane de dispozitive. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că atâtea dispozitive înregistrate sau conectate ne pot ajuta să ne găsim dispozitivele dispărute, fie că este vorba de smartphone-uri Galaxy, smartwatch-uri sau obiecte conectate la un Galaxy SmartTag.

Cele 300 de milioane de dispozitive înregistrate nu reprezintă doar o altă realizare importantă în istoria SmartThings Find, ci și rezultatul unei creșteri rapide și continue. Din iulie 2022, serviciul a înregistrat o creștere de o dată și jumătate, ceea ce înseamnă că, în doar zece luni, numărul de dispozitive conectate sau înregistrate a crescut cu 100 de milioane. Acest lucru înseamnă, de asemenea, o creștere a eficienței aplicației, deoarece fiecare dispozitiv conectat poate ajuta utilizatorii să localizeze un alt dispozitiv.

Suntem foarte mulțumiți de rezultatele remarcabile ale serviciului SmartThings Find. Ecosistemul dispozitivelor noastre conectate le oferă utilizatorilor multe oportunități noi, printre care și aceea de a nu-și mai face griji dacă își rătăcesc și uită dispozitivele prețioase, deoarece aplicația facilitează găsirea lor”, a declarat Jaeyeon Jung, vicepreședinte executiv și șef al echipei SmartThings de la Samsung Electronics. – Cu toate acestea, pe lângă beneficiile pe care le oferă SmartThings Find, suntem, de asemenea, dedicați utilizării în siguranță a tehnologiei, motiv pentru care serviciul dispune de caracteristici îmbunătățite de securitate și confidențialitate pentru a proteja datele utilizatorilor și a preveni utilizarea abuzivă. Angajamentul nostru în acest sens este întărit și de colaborările noastre cu diverși actori din industrie pentru a sprijini dezvoltarea de specificații și standarde de securitate suplimentare.

Serviciul SmartThings Find poate localiza o gamă largă de dispozitive Samsung Galaxy, inclusiv smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente și căști. Și este eficient și în localizarea obiectelor care au atașat un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+*, cum ar fi cheile sau bagajele.

Liniște sufletească datorită confortului și securității
De serviciul SmartThings Find beneficiază din ce în ce mai mulți utilizatori, iar prioritatea Samsung continuă să fie aceea de a le oferi siguranță și securitate. Pentru a asigura confidențialitatea, SmartThings Find criptează datele utilizatorilor, iar Samsung Knox, platforma de securitate pentru dispozitivele Samsung Galaxy, oferă protecție suplimentară. Datele de localizare a dispozitivelor pot fi partajate cu alte persoane doar cu permisiunea utilizatorului, iar ID-ul fiecărui dispozitiv se schimbă la fiecare 15 minute și este stocat în mod anonim.

Utilizatorii de dispozitive Android și iOS pot chiar să obțină informații despre dispozitivele din apropiere, dar necunoscute, utilizând funcția „Căutare Taguri necunoscute în apropiere”. Aceștia pot măsura cu ușurință puterea semnalului unui dispozitiv pentru a ști cât de aproape este de locația lor și chiar îl pot eticheta ca fiind ” În siguranță” odată identificat.

Funcția „Detectare urmăritori necunoscuți” a SmartThings Find poate oferi o securitate suplimentară pentru utilizatorii Galaxy, trimițându-le o notificare privind urmărirea SmartTag-urilor neautorizate sau necunoscute. Acest lucru poate oferi protecție împotriva utilizării abuzive a serviciilor de localizare.

samsung smartthings find unknown tag detected

Funcția poate fi activată prin activarea funcției „Find” în cadrul aplicației SmartThings, în fila „Life Space”. În meniul de setări, utilizatorii au opțiunea de a activa sau dezactiva funcția „Detectare urmăritori necunoscuți” sau pot căuta manual dispozitive necunoscute în apropierea lor.

Smar tTag și SmartTag+ pot fi conectate la toate smartphone-urile, tabletele și alte dispozitive Samsung Galaxy care rulează sistemul de operare Android 8 sau o versiune ulterioară. Aplicația SmartTag+ AR Finder este disponibilă pentru Galaxy S23+ și Ultra, S22+ și Ultra, S21+ și Ultra, Note20 Ultra, Z Fold2, Z Fold3 și Z Fold4 cu tehnologie UWB.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

 WhatsApp ne lasă să ne logăm cu e-mailul, dar numai pe iOS

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Google Pixel Fold: S-au scurs specificațiile complete ale telefonului pliabil.

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!

Xiaomi 14T Pro – Scurgeri de informații dezvăluie un viitor strălucit

Android 15 – Inovații și Funcționalități Restaurate

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

Apple și Strategia de Marketing a Spațiului de Stocare cu iPhone 15 128GB.