De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică

Galaxy S24 e deja în mâinile multor oameni, care se pare că îl cumpără mai mult decât pe S23 la aceeași dată anul trecut. Dar nu toți sunt fericiți de telefon, unii se plâng de camera foto, zicând că e mai slabă decât la modelele vechi.

Pe forumul Samsung și pe Reddit, sunt și alții care nu sunt mulțumiți de camera foto a lui Galaxy S24. Utilizatorii spun că noile telefoane fac poze mai proaste decât cele de dinainte.

“Telefonul e super până acum – baterie bună, ecran frumos, sunet tare, etc etc, dar camera e o dezamăgire… Mai ales după ce am auzit atâtea laude de la testeri. Pozele ies super albe, cu zgomot și de calitate slabă.” – scrie un utilizator Reddit.

Samsung a răspuns la plângeri și a zis că firma încearcă să facă poze mai naturale cu noile telefoane. Asta poate să-i facă pe unii să creadă că sunt mai slabe.

galaxy s24 camera problems

Deși telefoanele Samsung sunt printre cele mai bune la capitolul cameră foto, nu toți preferă pozele prea procesate. Samsung a schimbat puțin stilul pentru unul mai real și mai corect. De-aia, pozele arată altfel decât cele de la modelele mai vechi.

Pozele arată mai moi și mai fără viață, și asta ar putea fi cauza pentru care au fost atâtea plângeri despre camera foto.

Samsung le-a recomandat utilizatorilor să activeze optimizarea pentru fiecare scenă pentru o claritate mai bună. De asemenea, firma i-a rugat pe utilizatori să trimită pozele de care nu sunt mulțumiți pentru a le analiza.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • DE CE SE ÎNCEARCĂ DEVIEREA PRIN ATACUL LA CAMERA FOTO-VIDEO AL S24 ULTRA DE LA ECRANUL DE TOT RÂSUL AL ACESTUIA CARE NICI PE DEPARTE NU ARE CALITATEA CELUI DE LA S21-S23 ULTRA ?
    DE CE SAMSUNG NU-ȘI RECUNOAȘTE GREȘEALA ȘI SA RECHEME TOT CE A VÂNDUT PÂNĂ ACUM SA ÎNLOCUIASCĂ CĂCATUL DE ECRAN DE DOI BANI ORI SĂ REDUCĂ PREȚUL LA DISPOZITIV CU CEL PUTIN 30-40 % ….ALTFEL GARANTAT PIERD MULT ….FOARTE MULT !!!
    SAMSUNG ….DEJA ….OUT FOR ME !!!

  • Salutare. Eu punctul slab la s24 ultra am gasit că in loc de al doilea sim care este inutil introduceam slotul de micro SD. in 2024 este e-sim care inlocuieste al doilea card consider eu. Toate telefoanele pe care le am avut au fost samsung. Sper să găsească cei de la samsung o soluție in privința asta. dacă este important pentru ei viitorul companiei și clientul o să facă ceva ca consumatorul să fie mulțumit.

  • am inceput cu s7 edge iar acum am s23 ultra si v-a fi ultimul samsung din cauza camerei proaste pe care o are in realitate nu după specificațiile tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

Următorul program de actualizare pentru Xiaomi HyperOS a fost anunțat

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Încărcarea rapidă îți face praf bateria telefonului? Află aici adevărul

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Cine validează tranzacțiile de pe blockchain? Rolul esențial al minerilor și validatorilor.

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Xiaomi x Leica Optical Institute: Xiaomi și Leica fac echipă pentru a revoluționa fotografia pe mobil