Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

OpenAI marchează un nou capitol pentru ChatGPT, chatbot-ul său bazat pe inteligență artificială, prin eliminarea necesității de înregistrare pentru utilizatori. Această schimbare democratizează accesul la serviciu, permițând utilizarea imediată fără autentificare.

“Ne dorim ca instrumente inovatoare ca ChatGPT să fie accesibile tuturor, pentru a explora și beneficia de avantajele inteligenței artificiale”, a comunicat OpenAI. “ChatGPT este folosit săptămânal de peste 100 de milioane de oameni din 185 de țări, fie că este vorba de învățare, inspirație creativă sau soluționarea curiozităților. De azi, ChatGPT este la dispoziția tuturor, fără cerința prealabilă a înregistrării.”

Această modificare simplifică interacțiunea cu AI-ul, oferind răspunsuri rapide și eficiente pe orice tip de dispozitiv. Totuși, înregistrarea rămâne valoroasă pentru cei care doresc o experiență personalizată, deoarece ChatGPT poate reține și integra informații din conversațiile anterioare.

OpenAI a precizat că această actualizare va fi implementată treptat, deci disponibilitatea globală imediată nu este garantată. De asemenea, această schimbare se aplică exclusiv pentru ChatGPT și modul său text, în timp ce alte servicii AI ale OpenAI sau funcții precum interpretarea imaginilor vor continua să necesite înregistrare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Realme GT5 PRO, un telefon cu chipset de top și camera telefoto impresionantă, se lansează pe 7 Decembrie.

Sateliții responsabili pentru serviciul mobil Starlink au decolat

Samsung T5 EVO. Primul SSD Extern portabil de 8 TB din lume.

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare