Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Samsung Galaxy S24 Ultra este cel mai nou și cel mai scump telefon al companiei sud-coreene. Și, ca de obicei, cei de la PBKreviews nu au rezistat tentației de a-l desface în bucăți, ca să vedem ce se ascunde sub carcasă. Ei bine, se pare că Samsung a pus acolo o cameră de răcire cu vapori de dimensiuni impresionante, care ocupă aproape jumătate din spațiul interior al telefonului. Asta înseamnă că telefonul ar trebui să rămână rece ca gheața, chiar și atunci când rulezi cele mai solicitante aplicații sau jocuri. Sau cel puțin așa ar trebui, pentru că Snapdragon 8 Gen 3 nu este tocmai cel mai prietenos cu bateria și cu temperatura3.

Dar nu numai camera de răcire ne-a atras atenția. Am fost plăcut surprinși să vedem cât de ușor se poate schimba bateria telefonului, datorită unor filete care o ajută să iasă din locaș. Asta este o veste bună pentru cei care vor să-și păstreze telefonul cât mai mult timp posibil, fără să depindă de un service autorizat. Nu înțelegem de ce unii producători nu pot să facă același lucru, în loc să lipească bateria de carcasă ca și cum ar fi ultima lor șansă de supraviețuire.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea și cum arată antenele 5G mmwave, care sunt montate pe rama telefonului. Acestea sunt necesare pentru a permite conectivitatea 5G în SUA, unde rețelele folosesc frecvențe foarte înalte. La noi, nu avem nevoie de ele, pentru că rețelele noastre 5G sunt mai modeste și mai puțin aglomerate. Dar nu-i nimic, poate că într-o zi vom ajunge și noi la nivelul lor.

Per total, Samsung Galaxy S24 Ultra este un telefon foarte bine construit și ușor de reparat, dacă este nevoie. PBKreviews i-au dat nota 9/10 la dezasamblare, la fel ca predecesorului său, Galaxy S23 Ultra. Dar asta nu înseamnă că este un telefon perfect. Are și el câteva minusuri, cum ar fi greutatea, prețul și autonomia.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine sunt norocoșii care vor primi HyperOS stabil înaintea tuturor?

iPhone-urile din UE pierd o funcție importantă: aplicațiile web progresive

Descoperă Google Circle to Search: noua modalitate de a căuta pe smartphone.

Xiaomi Pad 7, lansare în februarie: tot ce trebuie să știi despre noua tabletă

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

Aspiratoare verticale fără fir – beneficii și caracteristici pentru o casă curată și sănătoasă

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Tot ce știm despre Samsung Galaxy A55, urmașul lui A54.

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Samsung T5 EVO. Primul SSD Extern portabil de 8 TB din lume.

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce