Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Samsung Galaxy S24 Ultra este cel mai nou și cel mai scump telefon al companiei sud-coreene. Și, ca de obicei, cei de la PBKreviews nu au rezistat tentației de a-l desface în bucăți, ca să vedem ce se ascunde sub carcasă. Ei bine, se pare că Samsung a pus acolo o cameră de răcire cu vapori de dimensiuni impresionante, care ocupă aproape jumătate din spațiul interior al telefonului. Asta înseamnă că telefonul ar trebui să rămână rece ca gheața, chiar și atunci când rulezi cele mai solicitante aplicații sau jocuri. Sau cel puțin așa ar trebui, pentru că Snapdragon 8 Gen 3 nu este tocmai cel mai prietenos cu bateria și cu temperatura3.

Dar nu numai camera de răcire ne-a atras atenția. Am fost plăcut surprinși să vedem cât de ușor se poate schimba bateria telefonului, datorită unor filete care o ajută să iasă din locaș. Asta este o veste bună pentru cei care vor să-și păstreze telefonul cât mai mult timp posibil, fără să depindă de un service autorizat. Nu înțelegem de ce unii producători nu pot să facă același lucru, în loc să lipească bateria de carcasă ca și cum ar fi ultima lor șansă de supraviețuire.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea și cum arată antenele 5G mmwave, care sunt montate pe rama telefonului. Acestea sunt necesare pentru a permite conectivitatea 5G în SUA, unde rețelele folosesc frecvențe foarte înalte. La noi, nu avem nevoie de ele, pentru că rețelele noastre 5G sunt mai modeste și mai puțin aglomerate. Dar nu-i nimic, poate că într-o zi vom ajunge și noi la nivelul lor.

Per total, Samsung Galaxy S24 Ultra este un telefon foarte bine construit și ușor de reparat, dacă este nevoie. PBKreviews i-au dat nota 9/10 la dezasamblare, la fel ca predecesorului său, Galaxy S23 Ultra. Dar asta nu înseamnă că este un telefon perfect. Are și el câteva minusuri, cum ar fi greutatea, prețul și autonomia.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Figure 01: Un pas uriaș înainte în fabricarea roboților

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

Vivo Y200i: Performanță și Imagistică la Preț Accesibil

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

Google Pixel Fold: S-au scurs specificațiile complete ale telefonului pliabil.

Windows 10 își ia adio de la 240 de milioane de PC-uri și le lasă fără viitor

Ce este tehnologia blockchain? Istorie is caracteristici.

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Gemini, serviciul de chatbot de la Google, vine în Google Messages

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.