Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Huawei a dat o petrecere de lansare de produs, unde a arătat o tabletă și un laptop, pe care l-a botezat MateBook D16 2024. După cum sună și numele, e un laptop de 16 inci, care arată bine și merge și mai bine. Poți să-l iei și cu procesor Intel Core i9-13900H, dacă vrei să te dai mare, dar n-o să te plângi nici dacă alegi varianta mai ieftină.

Laptopul are un ecran IPS LCD de 16 inci, cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli, un raport de aspect 16:10 și o luminozitate maximă de 300 nits. Nu e un ecran de stat la soare, dar cine se duce sa lucreze cu laptopul în parc?

Huawei MateBook D 16 2024 pret

Pe marginea de sus a ecranului e o cameră web 1080p, iar pe butonul de pornire e un scanner de amprente. Tastatura e normală, cu tastatură numerică, touchpad cu cinci degete, difuzoare stereo și două microfoane.

Dacă vrei să economisești bani, poți să iei modelul cu procesor Intel Core i5 din generația a 13-a și grafică Intel UHD. Dacă vrei să te dai în vânt după performanță, poți să iei un cip i7 sau i9 și grafică Intel Iris De. Nu e un 4090, dar merge și așa. Toate modelele au 16 GB de memorie RAM LPDDR4X și 1 TB SSD.

Laptopul are de toate: USB-C, USB-A, ieșire HDMI, DisplayPort 1.2 și o mufă pentru căști/microfon. Vine cu Windows 11 Home Edition instalat. Are și Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.1, ca să nu rămâi în urmă.

Huawei MateBook D 16 2024 poza

Bateria e de 70 de wați-oră și se încarcă la 65 de wați prin USB-C. Huawei MateBook D16 2024 se găsește în argintiu și gri, dar deocamdată doar în China. Nu se știe dacă o să ajungă și la noi.

Prețul e de 244 de mii de yuani pentru modelul cu i5, adică vreo 1500 de euro. Pentru modelul cu i9, trebuie să scoți din buzunar 317 mii de yuani, adică vreo 2000 de euro. Dacă o să apară și la noi, probabil o să fie mai scump.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

A apărut prima mașină electrică cu baterii de sodiu sub numele JAC Jivej.

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Mașini electrice vs. mașini clasice: 3 lucruri bine de știut

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Vin reclamele care nu pot fi ignorate de pe YouTube

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit