Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Dacă ești ca mine, probabil că îți pasă de securitatea conversațiilor tale online. De aceea, folosesc Signal, o aplicație de chat care îți protejează mesajele cu criptare end-to-end. Asta înseamnă că nimeni nu le poate intercepta sau citi, nici măcar cei de la Signal. Și nu sunt singurul care apreciază asta. Signal este una dintre cele mai populare și mai apreciate platforme de chat din lume, scrie TechCrunch.

Dar cei de la Signal nu se mulțumesc cu atât. Ei vor să îți ofere și mai multă securitate și confidențialitate. De aceea, au anunțat o nouă funcție care te va ajuta să îți ascunzi numărul de telefon de ochii curioși. Da, ai auzit bine. Acum poți să îți alegi un nume de utilizator pe Signal, în loc să folosești numărul tău de telefon pentru a comunica cu alți utilizatori.

Funcția este acum în testare, dar va fi disponibilă pentru toată lumea în curând. Dezvoltatorii spun că aceasta este o mare îmbunătățire a securității, pentru că te ferește de riscul ca cineva să îți fure sau să îți clonze numărul de telefon.

Sigur, vei avea nevoie tot de un număr de telefon când îți faci cont pe Signal. Dar după aceea, poți să îl uiți. Numele tău de utilizator va fi identitatea ta pe aplicație. Dar nu te gândi că e ca pe Facebook sau Instagram. Numele tău de utilizator nu este o parolă sau o adresă de email. Este doar un mod de a te ascunde după un pseudonim. Dacă vrei să vorbești cu cineva pe Signal, trebuie să îi știi numele de utilizator exact, pentru că nu există o listă publică de contacte pe care să o cauți, ca pe alte rețele sociale.

Cum îți faci un nume de utilizator pe Signal? Simplu. Te duci la Setări profil și îți alegi un nume de utilizator unic, care se termină cu două sau mai multe cifre. Poți să îți schimbi numele de utilizator oricând vrei și poți să îl ștergi complet dacă nu îți mai place. Signal a adăugat și o nouă opțiune de confidențialitate care îți permite să controlezi cine te poate găsi pe aplicație după numărul de telefon. Poți seta asta în Settings, Who can find me by my number.

Ce zici, nu e tare? Eu zic că da. Signal devine și mai tare și mai sigur. Așa că, dacă nu ai încercat încă aplicația, acum e momentul. Și dacă ai încercat-o deja, spune-mi cum ți se pare noua funcție. Lasă-mi un comentariu mai jos și hai să discutăm

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Producția Apple AirTag 2 a fost amânată.

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

iPhone-ul 15 se incarcă încet? Cum să încarci rapid iPhone-ul cu USB-C.

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

De ce ecranele Samsung Galaxy S24 sunt cele mai bune din industrie, după DxOMark.

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

BOE va produce ecranul iPhone SE 4. Detalii in articol.