Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Mulți dintre cei care conduc o mașină electrică s-au gândit la cât de util ar putea fi un dispozitiv precum un power bank, în cazul în care ați uitat sa verificați nivelul de încărcare sau stația de încărcare este ocupată.

Aceasta poate accentua cu adevărat teama de a nu ajunge la destinație. De aceea, un power bank pentru mașină, precum cel lansat recent de ZipCharge, un dezvoltator de soluții de încărcare, poate fi foarte util. Un ” power bank auto” este o baterie litiu-ion cu anod de nichel-mangane-cobalt la care este atașat un convertor bidirecțional AC/DC. Întreaga unitate este de mărimea unei valize mari cu roți, care poate adăuga 50 de kilometri la autonomia unei mașini electrice, ceea ce ar putea fi suficient pentru a ajunge la unul dintre următoarele puncte de încărcare – mai ales dacă se votează o propunere a Uniunii Europene de a limita distanța dintre punctele de încărcare. Compania promite că încărcarea va dura 30-60 de minute, în funcție de nivelul de încărcare și de temperatură.

banner
ZipCharge Go poate fi incarcat acasa de la o priza electrica normala
Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice. 4

ZipCharge Go poate fi încărcat acasă de la o priză electrică normală după utilizare, dar compania dezvoltă și puncte de încărcare speciale. Încărcătoarele GoHub sunt dulapuri asemănătoare cu serviciile de livrare de puncte de coletărie, din care utilizatorii pot scoate pur și simplu dispozitive portabile de stocare a energiei în urma unei rezervări prin intermediul unei aplicații. Cu alte cuvinte, compania elimină 2 probleme dintr-o lovitură: pe lângă vânzări, banca de energie auto va fi disponibilă și pentru închiriere, în cazul în care cineva dorește să facă o călătorie prelungită cu mașina sa electrică.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată