Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Mulți dintre cei care conduc o mașină electrică s-au gândit la cât de util ar putea fi un dispozitiv precum un power bank, în cazul în care ați uitat sa verificați nivelul de încărcare sau stația de încărcare este ocupată.

Aceasta poate accentua cu adevărat teama de a nu ajunge la destinație. De aceea, un power bank pentru mașină, precum cel lansat recent de ZipCharge, un dezvoltator de soluții de încărcare, poate fi foarte util. Un ” power bank auto” este o baterie litiu-ion cu anod de nichel-mangane-cobalt la care este atașat un convertor bidirecțional AC/DC. Întreaga unitate este de mărimea unei valize mari cu roți, care poate adăuga 50 de kilometri la autonomia unei mașini electrice, ceea ce ar putea fi suficient pentru a ajunge la unul dintre următoarele puncte de încărcare – mai ales dacă se votează o propunere a Uniunii Europene de a limita distanța dintre punctele de încărcare. Compania promite că încărcarea va dura 30-60 de minute, în funcție de nivelul de încărcare și de temperatură.

ZipCharge Go poate fi incarcat acasa de la o priza electrica normala

ZipCharge Go poate fi încărcat acasă de la o priză electrică normală după utilizare, dar compania dezvoltă și puncte de încărcare speciale. Încărcătoarele GoHub sunt dulapuri asemănătoare cu serviciile de livrare de puncte de coletărie, din care utilizatorii pot scoate pur și simplu dispozitive portabile de stocare a energiei în urma unei rezervări prin intermediul unei aplicații. Cu alte cuvinte, compania elimină 2 probleme dintr-o lovitură: pe lângă vânzări, banca de energie auto va fi disponibilă și pentru închiriere, în cazul în care cineva dorește să facă o călătorie prelungită cu mașina sa electrică.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone SE 4, un upgrade major față de iPhone SE 3: are aceeași baterie ca iPhone 14 și un design similariphone

Apple se pare că plănuiește să lanseze căștile Vision Pro în martie 2024

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului 2024: Iată cum arată în imagini scurse

Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Buds 5 disponibile în Europa. Vezi prețurile si disponibilitate.

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Călătorie în timp: vizualizați site-uri web vechi, chiar și în browsere retro

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini