HarmonyOS Next se apropie de prime time, un video prezintă noul limbaj de design UI

HarmonyOS Next se apropie de prime time, un video prezintă noul limbaj de design UI

HarmonyOS Next este din ce în ce mai aproape de lansare – Huawei tocmai a publicat un videoclip de previzualizare care evidențiază unele dintre modificările aduse limbajului de design al interfeței cu utilizatorul. Acesta încearcă să se îndepărteze de designul gri, plat și să redea dimensionalitatea cu concepte precum „Spațial”, „Vivid Color” și „Immersive”.

Această versiune a HarmonyOS se numește ediția „Star River”, deși unele servicii de traducere online îi dau numele de ediția „Galaxy”. Pentru a evita orice confuzie, ne vom limita la „Star River”.

HarmonyOS Next va renunța la suportul Android în China, astfel încât dezvoltatorii locali sunt ocupați cu portarea aplicațiilor lor pe noua platformă, care are propriul set de instrumente UI și compilator despre care Huawei susține că va duce la aplicații mai eficiente. Aproximativ jumătate din cele mai importante 200 de aplicații din China sunt în curs de conversie.

Noua platformă este susținută de companii chineze importante, precum Qihoo 360, China UnionPay (Cloud Quick Pass va fi disponibil în curând pe platformă), Xiaohongshu (creatorii serviciului supranumit „Instagram-ul Chinei”), Amap (cartografiere, navigație), Tongcheng Travel (care a fost prima care a folosit noua temă transparentă de interfață utilizator) și altele.

Important este că HarmonyOS păstrează suportul Android la nivel internațional, o schimbare care afectează doar piața internă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.

Galaxy S24 are o problemă cu modul Vivid, dar Samsung o rezolvă

Snapdragon 8 Gen 4, mai tare ca Apple M2? Ce zice un test de laborator

iPhone-urile din UE pierd o funcție importantă: aplicațiile web progresive

iPhone 17 ar putea beneficia de un display asemănător cu cel al Galaxy S24 Ultra

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Dezvăluirea caracteristicilor esențiale ale ROG Ally X

ChatGPT își poate redacta si bilet de externare.

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

Avantajele și Dezavantajele Mașinilor Electrice – Ghid Complet .

Snapdragon 8 Gen 4 zice adio nucleelelor zgârcite.