iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

iTunes pe Windows tocmai a primit o actualizare importantă. Nu te aștepta la funcții noi spectaculoase, ci la o serie de îmbunătățiri de securitate care te vor face să te simți mai în siguranță. Apple spune că noua versiune 12.13.1 este esențială pentru a-ți proteja datele și dispozitivul. Așa că nu mai sta pe gânduri și instaleaz-o cât mai repede.

itunes pentru windows

iTunes pentru Windows se actualizează destul de rar, așa că merită să profiți de fiecare ocazie. Ultima actualizare majoră a fost în octombrie, când iTunes a primit opțiunea de a reda cărți audio și podcasturi. Acum, poți să te bucuri de conținutul tău preferat fără griji.

Știai că iTunes nu mai există pe Mac de câțiva ani? Apple l-a înlocuit cu Finder și aplicația TV, dar nu l-a uitat pe cel pentru Windows. iTunes pentru Windows încă primește suport și atenție din partea Apple. Poți să-l descarci de pe Microsoft Store aici.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vivo V30 vine cu Snapdragon 7 Gen 3 și camere de top.

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Samsung Galaxy și Android 15: ce telefoane vor avea parte de noul sistem de operare

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Samsung Galaxy S24 Ultra primește un upgrade semnificativ al camerei în aprilie

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile