Adio așteptare Google transformă transferul de date între Android-uri!

Adio așteptare: Google transformă transferul de date între Android-uri!

Așa cum vă place vouă, dragii mei cititori, să fiți mereu în pas cu tehnologia, Google vine să ne ușureze viața. Se zvonește că trecerea de la un Android la altul va fi mai rapidă ca niciodată. Haideți să aflăm împreună cum ne va schimba asta experiența.

Se pare că băieții deștepți de la Google au pus la cale o îmbunătățire de zile mari pentru sistemul lor mobil. Vor să ne facă să zburăm de pe un telefon pe altul fără să simțim trecerea. Cum? Prin accelerarea transferului de date între vechiul și noul nostru companion digital.

Am dat o raită prin codul instrumentului lor de recuperare a datelor și am dat peste un termen interesant: „MultiTransportD2dTransport”. Ce înseamnă asta? Ei bine, „D2dTransport” vine de la „Device To Device”, adică de la un dispozitiv la altul, iar „MultiTransport” ne spune că magia se întâmplă pe mai multe canale. Tradus în limbajul nostru, asta înseamnă că datele noastre dragi vor zbura simultan prin cablu USB și Wi-Fi.

Gândiți-vă la toate pozele, melodiile și aplicațiile pe care vreți să le mutați pe noul telefon. Ei bine, Google promite că totul va fi gata într-un timp record. Desigur, viteza finală va depinde de cât de sprinten e routerul Wi-Fi și de cât de repede poate noul telefon să proceseze și să stocheze informațiile.

Și ca să nu rămânem doar la atât, se zvonește că Google mai pregătește o funcție misterioasă numită Restore Anytime. Detaliile sunt încă învăluite în mister, dar numele ne dă de gândit. Poate că ne va permite să ne transferăm datele oricând dorim, fără să fim legați de setările din fabrică ale noului telefon.

Sunt sigur că Google ne va ține la curent cu toate aceste noutăți la conferința I/O de săptămâna viitoare. Până atunci, stați pe-aproape și nu uitați să-mi spuneți ce părere aveți despre această veste. Vă va face viața mai ușoară? Aștept cu nerăbdare să citesc impresiile voastre!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Windows 11 se schimbă radical în 2024: vei putea scăpa de programele inutile

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Elon Musk a făcut un cyborg – i-a băgat un cip în capul unui om.

Cum să folosești augmentarea umană pentru a-ți îmbunătăți viața și cariera

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE