Oppo-Reno-10-Pro-Plus

Specificațiile principale ale Oppo Reno 10 Pro+ au fost scurse

Din câte știm, Oppo va prezenta în curând seria Reno, care, conform informațiilor preliminare, va intra în lume cu trei dispozitive. Pe lângă modelul de bază, va exista o variantă Pro și una Pro+ din care veți putea alege. Am dezvăluit acum principalele caracteristici ale celei din urmă, dar avem și câteva date interesante despre celelalte două modele.

Oferta Emag

Se zvonește că modelul de bază va veni cu un chipset Qualcomm Snapdragon 778G, același ca și predecesorul său, Reno 9. Reno 10 va fi echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 8200, care reprezintă o îmbunătățire față de chipset-ul Dimensity 8100 al ediției anterioare.

Cel mai tare din grup va fi în mod clar Reno 10 Pro+, care va fi lansat cu un cip Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, la fel ca predecesorul său. Chipset-ul va fi ascuns în spatele unui ecran organic de 6,74 inci, cu 120 Hz, fabricat de Tianma, cu un panou curbat. Chipset-ul va fi însoțit de până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și 256 sau 512 GB de stocare internă, în funcție de configurația aleasă. Smartphone-ul este alimentat de o baterie de 4700 mAh care suportă încărcare rapidă prin cablu de 100 de wați.

Oppo Reno 10 Pro+ va dispune de un sistem de captură a imaginii cu trei camere pe spate, condus de un modul Sony IMX890 de 50 de megapixeli, completat de o cameră ultra-wide-angle de 8 megapixeli dotată cu un senzor IMX355 și de o cameră periscop de 64 de megapixeli, aceasta din urmă alimentată de un senzor OmniVision OV64b. Camera de selfie va fi de 32 de megapixeli, de asemenea cu un modul Sony, mai exact un senzor IMX709, care se va regăsi pe display în interiorul unui decupaj. Rama laterală este realizată din plastic.

Toate acestea înseamnă că noul model se va lăuda cu o cameră teleobiectiv cu periscop și cu o viteză de încărcare ceva mai rapidă, aceasta din urmă de 100 de wați în loc de 80. Se presupune că și ecranul va fi, de asemenea, puțin mai bun decât cel al lui Oppo Reno 9 Pro+. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm anunțul oficial, dar este de presupus că acest lucru se va întâmpla în curând.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

De ce merită să treceți la SSD NVMe? Experții răspund.