One UI 6.1 - O Nouă Era pentru Galaxy S23 Ultra

One UI 6.1 – O Nouă Era pentru Galaxy S23 Ultra

Samsung a făcut pași importanți în dezvoltarea interfeței One UI 6.1, iar acum, datorită unei scurgeri de informații pe Twitter, utilizatorii de Galaxy S23 Ultra pot avea o idee despre cum va arăta și funcționa noua actualizare.

Un videoclip dezvăluit de Ice Universe ne oferă o fereastră spre Galaxy S23 Ultra operând cu ultima versiune One UI. Actualizarea promite transformări vizibile, cu animații ale interfeței utilizatorului mai netede și o integrare avansată a funcțiilor bazate pe inteligență artificială.

Această prezentare ne oferă prima ocazie de a vedea One UI 6.1 în acțiune pe un dispozitiv lansat anterior anului 2024, indicând posibilitatea ca actualizarea să fie disponibilă înainte de finalul acestei luni. Samsung a anunțat inițial că One UI 6.1 va fi disponibil în martie, dar pe măsură ce zilele trec fără nicio lansare, începem să ne întrebăm dacă va fi respectat acest termen.

Dispozitivele din seria Galaxy S23, inclusiv FE, precum și Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 și tabletele Galaxy Tab S9 vor experimenta One UI 6.1 pentru prima dată. De asemenea, este de așteptat ca alte modele compatibile de telefoane și tablete să primească actualizarea în viitorul apropiat, deși Samsung nu a confirmat oficial acest detaliu încă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

De acum ChatGPT vă poate citi răspunsurile.

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

ChatGPT, chatbot-ul care încalcă GDPR, ar putea fi oprit în Europa

Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Buds 5 disponibile în Europa. Vezi prețurile si disponibilitate.

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!