Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Activision, acum sub umbrela Microsoft, a pus punct suspansului și a confirmat lansarea mult așteptatului Call of Duty: Warzone Mobile. După o serie de amânări, titlul promite să revoluționeze gaming-ul pe mobil, debutând global pe platformele iOS și Android în această lună.

Planificat inițial pentru mai 2023, apoi reprogramat pentru noiembrie și ulterior pentru 2024, jocul va fi în cele din urmă accesibil pe cele două platforme majore mobile începând cu 21 martie. Versiunea limitată a fost un teaser pentru ceea ce urmează: o lansare mondială pe iOS și Android, care va aduce jocul în palmele gamerilor de pretutindeni.

Call of Duty: Warzone Mobile va veni echipat cu două hărți colosale: Verdansk, care permite confruntări epice între 120 de jucători, și Rebirth Island, un câmp de bătălie pentru 48 de jucători. În plus, jocul va include hărți multiplayer clasice, cum ar fi Shipment și Shoot House, și o varietate de moduri de joc pentru a menține experiența proaspătă și captivantă.

Sincronizarea progresului între versiunile mobile, console și PC ale Call of Duty Modern Warfare III și Call of Duty: Warzone asigură o experiență unitară, permițând jucătorilor să-și dezvolte arsenalul și să acumuleze experiență pe orice platformă aleg să joace. Sistemul Battle Pass și achizițiile din joc vor urma un model similar de progresie.

În concluzie, Call of Duty: Warzone Mobile își face debutul pe 21 martie pentru sistemele de operare iOS și Android. Preînregistrarea este încă deschisă, iar cei care acționează rapid pot beneficia de recompense exclusive în joc. Nu ratați ocazia să vă alăturați acțiunii și să vă preînregistrați acum pentru a fi printre primii care se aruncă în luptă. Înregistrați-vă interesul și pregătiți-vă pentru bătălia mobilă definitivă.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung pregătește One UI 6.1 pentru telefoanele Galaxy mai vechi: când și cum o poți instala

Uimitor: ce poate face câinele-robot cu inteligență artificială depășește orice imaginație. Nici măcar proiectanții nu știau asta

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Ce are Galaxy S24 FE mai bun decât Galaxy S24? Află aici

iPhone 17 ar putea beneficia de un display asemănător cu cel al Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy XCover 7, scăpat pe internet înainte de lansare

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents