Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

Să transformi o mașină pe combustibil fosil într-un vehicul electric (EV) în 24 de ore sună imposibil, dar un start-up german, e-Revolt, spune că se poate. De obicei, acest proces de conversie durează săptămâni (și costă o grămadă de bani), dar designul bateriei și modul de lucru al e-Revolt schimbă complet cum se face asta.

Interesting Engineering scrie că firma germană poate face o mașină obișnuită să devină un vehicul electric (cu toate beneficiile de întreținere pe care le are) într-o zi, iar mașina ta, care era pe benzină sau diesel, poate ajunge acum să aibă o autonomie de cel puțin 250 de kilometri cu o singură încărcare. Pentru această soluție, directorul general Stefan Sellschopp a garantat că clienții lor vor avea o interfață digitală modernă și că îmbunătățirea mașinilor lor va scădea nu numai emisiile de carbon (cu aproximativ 30 de tone pe mașină), ci și folosirea de materiale nesustenabile.

conversie masina pe combustibil la masina electrica

Așa se face ca mașina ta pe benzină să devină electrică

Când vine un client care vrea ca mașina sa pe benzină să fie un EV, echipa e-REVOLT o verifică mai întâi pe mașină să vadă dacă se poate converti. Dacă trece testele, ei scot motorul vechi și alte piese de prisos (pe care le reciclează), apoi pun o inimă electrică în locul gol.

Desigur, îmbunătățirea vine și cu un upgrade digital: șoferii vor avea o interfață nouă a computerului de bord și un sistem de infotainment nou pentru a folosi funcții disponibile în alte vehicule electrice, cum ar fi controlul încărcării și verificarea autonomiei.

e-Revolt, care poate face toate astea într-o singură zi, crede ferm că nu numai vehiculele electrice noi pot fi folosite pentru a face un transport mai durabil și pentru a scădea emisiile de carbon, ci și mașinile deja existente. Pentru a face asta, ei au creat un mecanism eficient care merge.

Un serviciu de acest fel costă între 12.000 și 15.000 de euro.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Un avion fără geamuri și fără zgomot. Noul avion al NASA care ar putea reforma transportul aerian.

Huawei Nova 12 se lasă văzut într-o nouă imagine

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.