Galaxy S24 are o problemă cu modul Vivid, dar Samsung o rezolvă

Galaxy S24 are o problemă cu modul Vivid, dar Samsung o rezolvă

Ecranul nu e așa de colorat în modul Vivid cum ar trebui, dar o soluție vine cu următoarea actualizare.

Samsung a început să livreze telefoanele Galaxy S24 săptămâna trecută, dar primii utilizatori au dat de probleme cu modul de ecran al noilor telefoane. După mai multe rapoarte, ecranul nu e așa de colorat în modul Vivid cum era de așteptat, și Samsung a recunoscut problema.

Informatorul Ice Universe a zis că Samsung lucrează la o soluție care va face Vividness mai bun și va da și control granular. E o opțiune în trei pași și ar trebui să vină cu următoarea actualizare de software.

samsung s24 vivid

Primul pas e saturația implicită, în care panoul de pe Galaxy S24 e mai luminos decât opțiunea Natural, dar nu ca telefoanele vechi de la Samsung.

Dacă miști comutatorul la mijloc, al doilea pas, ecranul lui S24 se apropie de culorile lui S23, iar a treia opțiune zice că e și mai bine.

Comutatorul e în setările avansate ale modului Vivid Screen, care e în setările de afișare. E sub setările de balansare a albului, unde utilizatorul poate schimba manual nivelurile RGB ale ecranului.

Problemele cu modul Vivid nu par să îi sperie pe clienți, pentru că Samsung a mărit ținta de livrare pentru seria Galaxy S24. Ținta a crescut de la 12 milioane la 13 milioane de unități până în primul trimestru al anului 2024. Galaxy S24 Ultra e cel mai vândut din trio, Samsung zicând că are o rată de precomandă de 65% pentru telefonul mare cu Snapdragon 8 Gen 3 și ramă de titan.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Lumiere: o inteligență artificială care face videoclipuri din text.

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

Cum IA schimbă fața campaniilor politice: robotul de apelare care vorbește cu alegătorii

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.

Streaming-ul își pierde din avânt: ce se întâmplă cu abonații?

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Oferta de Televizoare Samsung 2023.De la HD-8K avem de toate.

Samsung Galaxy S24 Ultra, poze dezvăluite – telefoanele nu impresionează cu aspectul lor!

Samsung Galaxy XCover 7, scăpat pe internet înainte de lansare

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500