Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

Huawei ne-a dat anul trecut două telefoane pliabile pe orizontală, Mate X3 și Mate X5. Dar nu ne-a dat niciun telefon flip, ca Samsung sau Motorola. Ultimul telefon flip de la Huawei a fost Pocket S, din 2022. Dar se pare că Huawei lucrează la un nou model, Pocket 2. Și avem și imagini cu el.

Huawei Pocket 2 leak

Imaginile au fost puse pe Weibo, de un leaker cu numele Fixed Focus Digital. Huawei Pocket 2 se vede în trei culori: negru, mov cu piele și alb cu marmură.

Telefonul are două cercuri pe spate, ca și modelele anterioare. Unul e pentru camerele foto, iar celălalt e pentru ecranul extern. Ecranul ăla e OLED, are 1,04 inci și 340 x 340 pixeli. E rotund.

Camerele foto sunt trei, dar nu știm ce fac. Telefoanele Pocket de dinainte aveau o cameră principală de 40 megapixeli și una ultraangulară de 13 megapixeli. Poate că Huawei o să lanseze Pocket 2 cu seria P70, care vine în curând.

Huawei P60 a venit în martie anul trecut, dar telefoanele Pocket au venit mai târziu. Poate că anul ăsta o să vină împreună, într-o prezentare mai mare, cu telefoane cu ecran normal și cu ecran flexibil.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro

Instagram se schimbă: ce trebuie să știi despre noile filtre, autocolante și Reels

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

Redmi Watch 4: Detalii cu specificatii si pret.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

Huawei și BAIC: Revoluția Auto Electrică Începe în Aprilie.

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri