Huawei BE3 Pro: primul router Wi-Fi 7 al companiei, cu viteze uluitoare și preț accesibil

Huawei BE3 Pro: primul router Wi-Fi 7 al companiei, cu viteze uluitoare și preț accesibil

Huawei BE3 Pro, primul router Wi-Fi 7 al companiei chineze, care promite să revoluționeze lumea conectivității wireless. Acest router a fost lansat recent în China, dar sper să ajungă și la noi în curând, pentru că are niște caracteristici de vis. Hai să le vedem împreună!

Ce este Wi-Fi 7 și de ce este atât de tare?

Wi-Fi 7 este cea mai nouă și mai avansată generație de tehnologie wireless, care urmează să fie standardizată în 2024. Wi-Fi 7 oferă o serie de îmbunătățiri față de Wi-Fi 6, cum ar fi:

  • Lățime de bandă ultra-largă de 160 MHz, care permite transmiterea unui volum mai mare de date în același timp.
  • Metoda de modulare 4K QAM, care comprimă densitatea datelor și crește viteza de transfer.
  • Agregarea dual-band de 2,4 GHz și 5 GHz, care combină puterea celor două frecvențe pentru a optimiza viteza și latența rețelei.
  • Suportul Multi-RU, care împarte banda în unități mai mici și le alocă flexibil diferiților utilizatori, în funcție de nevoile lor.
  • Punctarea Preambulului, care îmbunătățește stabilitatea și eficiența semnalului.

Toate aceste caracteristici fac ca Wi-Fi 7 să ofere o performanță wireless incredibilă, cu viteze de până la 46 Gbps, o acoperire mai mare și o latență mai mică. Wi-Fi 7 este ideal pentru aplicații care necesită o conexiune rapidă și stabilă, cum ar fi streaming-ul video 4K/8K, jocurile online, realitatea virtuală și augmentată, telemedicina și altele.

Ce are special Huawei BE3 Pro?

  • Huawei BE3 Pro este primul router Wi-Fi 7 al companiei, care se bazează pe sistemul de operare HarmonyOS. Acest router are un design elegant și subțire, cu patru antene pliabile și un LED luminos. Dimensiunile sale sunt de 225 x 177,9 x 59,5 mm, iar greutatea sa este de 500 g.
  • Huawei BE3 Pro este echipat cu un procesor quad-core și are o memorie RAM de 128 MB și o memorie ROM de 512 MB. Acest router poate atinge o viteză maximă de 3600 Mbps, ceea ce înseamnă că puteți descărca un film în doar 5 secunde. De asemenea, acest router suportă agregarea dual-band de 2,4 GHz și 5 GHz, care dublează viteza rețelei și reduce latența cu 77%.
  • Aare patru amplificatoare de semnal, care îmbunătățesc puterea și sensibilitatea semnalului, permițându-i să pătrundă mai ușor prin pereți și să ofere o acoperire mai bună. Acest router poate acoperi o suprafață de aproximativ 90 m², ceea ce este suficient pentru o locuință medie.
  • Are un port Ethernet de 2500 Mbps, care vă permite să conectați dispozitive care necesită o viteză mare, cum ar fi consolele de jocuri sau televizoarele inteligente. De asemenea, acest router are un port dedicat pentru e-sport, care prioritizează transmisia datelor de joc și oferă o performanță rapidă și stabilă. Datorită motorului Game Turbo, routerul detectează automat jocurile populare și vă comută pe un canal special, care vă asigură o experiență Wi-Fi optimă.
  • Huawei BE3 Pro se poate conecta cu dispozitivele Huawei, cum ar fi telefoanele sau tabletele, și vă oferă o funcție numită Lingxi Dual Wi-Fi, care vă permite să beneficiați de viteza și latența Wi-Fi 7. De asemenea, puteți utiliza aplicația Huawei Smart Life pentru a monitoriza și controla routerul de la distanță. Aplicația vă arată informații despre acoperirea Wi-Fi din jurul casei voastre și vă oferă instrumente de depanare pentru a rezolva 80 de probleme comune.

Cât costă și unde se găsește Huawei BE3 Pro?

Huawei BE3 Pro este disponibil în China la prețul de 56 USD pentru versiunea cu port de rețea de 1000 Mbps și la prețul de 70 USD pentru versiunea cu port de rețea de 2500 Mbps.

Nu se știe încă dacă acest router va fi lansat și pe alte piețe, dar eu sper să ajungă și la noi cât mai curând, pentru că mi se pare o ofertă foarte bună.

Voi ce părere aveți despre Huawei BE3 Pro? Credeți că Wi-Fi 7 este viitorul conectivității wireless? Aștept comentariile voastre și vă invit să dați share și să vă abonați la blogul meu pentru mai multe noutăți din lumea tehnologiei.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android 15 Developer Preview 1 este disponibil pentru Pixel 6 și versiuni ulterioare.

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu grătarul inteligent Seergrills Perfecta!

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Dyson PH04 îți răcorește, umidifică și purifică aerul.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

Ce trebuie să știi despre MagicOS 8.0, noul sistem de operare mobil de la Honor.

Xiaomi 14 face furori în Europa: se vând ca pâinea caldă!

Antarctica are 4G și noi încă așteptăm 5G la unele orase.