GPT-5, Noua Stea a Inteligenței Artificiale, Se Pregătește de Debut

GPT-5, Noua Stea a Inteligenței Artificiale, Se Pregătește de Debut

Se zvonește că OpenAI, laboratorul de inovație în IA, ar fi pe cale să scoată din mânecă următoarea versiune a tehnologiei care a revoluționat conversațiile online: GPT-5. Se pare că nu mai e mult și vom avea parte de o nouă generație a modelului de limbaj, una care promite să fie și mai impresionantă.

După cum bâzâie sursele, GPT-5 ar putea fi gata de lansare chiar în această vară. Business Insider, cu un ochi pe insiderii industriei, sugerează că Sam Altman și echipa sa sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

Un executiv din culisele OpenAI, care a avut ocazia să vadă în acțiune noul model, a lăsat să se înțeleagă că GPT-5 e un pas uriaș înainte față de predecesorii săi. Detaliile sunt încă învăluite în mister, dar se șoptește că echipa dă tot ce are mai bun pentru a finisa produsul.

Și pentru că nu există fum fără foc, chiar Sam Altman a aruncat un strop de benzină pe zvonuri, criticând într-un interviu recent versiunea actuală a ChatGPT. “Nu e chiar ce trebuie”, a spus el, jucându-se cu așteptările noastre, dar fără a dezvălui prea multe.

Așadar, stăm cu ochii pe OpenAI și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă GPT-5. Dacă e să credem zvonurile, se anunță a fi ceva ce nu vrem să ratăm.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

Redmi Watch 4 Lansat Oficial: Ceasul inteligent cu HyperOS, carcasă metalică, GPS și ecran AMOLED

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate.

Prima navă de transport auto a BYD a acostat marți cu 3.000 de vehicule la bord

Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Călătorie în timp: vizualizați site-uri web vechi, chiar și în browsere retro

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața