GPT-5, Noua Stea a Inteligenței Artificiale, Se Pregătește de Debut

GPT-5, Noua Stea a Inteligenței Artificiale, Se Pregătește de Debut

Se zvonește că OpenAI, laboratorul de inovație în IA, ar fi pe cale să scoată din mânecă următoarea versiune a tehnologiei care a revoluționat conversațiile online: GPT-5. Se pare că nu mai e mult și vom avea parte de o nouă generație a modelului de limbaj, una care promite să fie și mai impresionantă.

După cum bâzâie sursele, GPT-5 ar putea fi gata de lansare chiar în această vară. Business Insider, cu un ochi pe insiderii industriei, sugerează că Sam Altman și echipa sa sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

Un executiv din culisele OpenAI, care a avut ocazia să vadă în acțiune noul model, a lăsat să se înțeleagă că GPT-5 e un pas uriaș înainte față de predecesorii săi. Detaliile sunt încă învăluite în mister, dar se șoptește că echipa dă tot ce are mai bun pentru a finisa produsul.

Și pentru că nu există fum fără foc, chiar Sam Altman a aruncat un strop de benzină pe zvonuri, criticând într-un interviu recent versiunea actuală a ChatGPT. “Nu e chiar ce trebuie”, a spus el, jucându-se cu așteptările noastre, dar fără a dezvălui prea multe.

Așadar, stăm cu ochii pe OpenAI și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă GPT-5. Dacă e să credem zvonurile, se anunță a fi ceva ce nu vrem să ratăm.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16 Pro Max promite o baterie record: cât ar putea ține cu o singură încărcare.

Apple și o promisiune de suport software mai restrâns pentru iPhone 15, în comparație cu Google și Samsung

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Un malware care îți fură cookie-urile și îți intră în contul Google fără parolă

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Motorola Moto G64 5G – Avanpremiera Tehnologică cu Dimensity 7025

iPhone SE face saltul la ecranul OLED: ce trebuie să știi

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Revoluția Electrică: Un Eșec Costisitor în Elveția?

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!