Când va apărea Samsung Galaxy S24 A fost dezvăluit data lansării

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.

Samsung pregătește lansarea noului său flagship din seria Galaxy S, Galaxy S24, care va fi disponibil mai devreme decât de obicei – dar până acum nu se știau datele exacte. Acum, însă, au fost scăpate informații despre când vor putea fi cumpărate noile dispozitive, care vor avea o inteligență artificială foarte performantă.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Conform acestor informații, Samsung va prezenta seria Galaxy S24 la evenimentul Galaxy Unpacked din anul viitor, pe 17 ianuarie 2024, iar telefoanele vor ajunge la primii clienți care le vor comanda în mai puțin de două săptămâni. Dispozitivele precomandate vor fi livrate între 26 ianuarie și 30 ianuarie, iar Galaxy S24 vor fi găsite în magazine de la 30 ianuarie.

Principala noutate a noilor Galaxy S24 va fi noua inteligență artificială generativă de la Samsung, care va fi implementată pentru prima dată în noile Galaxy S24, dar acestea vor avea și un hardware mult îmbunătățit față de modelele anterioare. Atât de mult încât versiunea Ultra de top va avea 16GB de memorie RAM pe unele piețe, iar cea mai mare versiune va avea 2TB de spațiu de stocare. Galaxy S24 vor folosi procesoarele Exynos 2400 și Snapdragon 8 Gen 3.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

De ce Google vrea sa mute bara de căutare jos pe Android, după modelul Apple.

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce