ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Urtopia, o companie din Shenzhen specializată în biciclete electrice de înaltă calitate, a prezentat la CES 2024 un model inovator, care integrează tehnologia ChatGPT de la OpenAI. Aceasta permite bicicletei să comunice cu utilizatorul, să-i ofere sfaturi de antrenament, să-i ghideze traseul și să-i facă conversație.

Modelul se numește Fusion și este descris de producător ca fiind „prima bicicletă electrică cu două baterii și două motoare din lume, proiectată de Hartmut Esslinger”. Bicicleta are o autonomie de până la 200 de kilometri și o viteză maximă de 25 km/h, datorită motorului puternic de 95 Nm. Bicicleta are și alte funcții inteligente, cum ar fi deblocarea prin amprentă, urmărirea traseului și difuzoare Bluetooth integrate. Cu o greutate de doar 23 de kilograme, bicicleta este potrivită pentru orice tip de teren, fie urban, fie off-road.

Cea mai impresionantă caracteristică a bicicletei este însă chatbotul ChatGPT, care folosește inteligența artificială pentru a genera dialoguri naturale și relevante cu utilizatorul.

ChatGPT poate adapta conversația în funcție de preferințele, starea de spirit și nevoile utilizatorului, oferindu-i o experiență unică și personalizată. Iată cum arată:

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Samsung Galaxy S24 Ultra, poze dezvăluite – telefoanele nu impresionează cu aspectul lor!

Galaxy S24 Ultra va avea un Snapdragon 8 Gen 3 tunat la maxim

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Atenție la bug-ul care vă poate infecta telefonul Android fără să știți – ce trebuie să faceți.

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Qualcomm a lansat Snapdragon 7 Gen 3, un chipset de gamă medie care vă va uimi cu viteza, grafica și conectivitatea sa