Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Motorola Își Completează Gama Edge 50 cu Căști Wireless de Excepție

În tandem cu lansarea seriei de telefoane Edge 50, Motorola ne surprinde cu două perechi de căști wireless, gata să redefinească experiența audio. Motorola Buds reprezintă varianta mai accesibilă, în timp ce Buds+ se distinge prin funcții avansate și colaborarea cu Bose pentru o calitate audio superioară.

Motorola Buds: Sunet de Calitate la Preț Accesibil

Motorola Buds

Motorola Buds vine echipat cu drivere dinamice de 12,4 mm, garantând un sunet clar și puternic. Aceste căști nu doar că suportă Hi-Res Audio, dar vin și cu anularea activă a zgomotului, asigurată de trei microfoane dedicate. Rezistente la apă și compatibile cu Bluetooth 5.3, sunt perfecte pentru orice aventură urbană sau sesiuni de antrenament intense. Fără anularea zgomotului activată, te bucuri de până la 9 ore de muzică non-stop, extensibile la 42 de ore cu ajutorul carcasei multifuncționale. Disponibile în nuanțe vibrante de albastru, verde și piersică, Motorola Buds sunt oferite la un preț de numai 60 de euro, aproximativ 300 lei.

Motorola Buds+: Experiență Audio Premium

motorola Buds plus

Pentru cei care caută ceva și mai impresionant, Motorola Buds+ este răspunsul. Cu difuzoare duble și radiatoare de 11 mm adâncime și 6 mm înălțime, aceste căști nu doar că suportă Hi-Res Audio, dar sunt și compatibile cu Dolby Atmos și Dolby Head Tracking, desigur, în combinație cu dispozitivele Motorola compatibile. Anularea activă a zgomotului este și ea prezentă, diminuând zgomotul ambiental cu până la 46 de decibeli. Cu această funcție dezactivată, căștile promit o autonomie de 8 ore, extensibilă la 38 de ore cu carcasa de încărcare. Motorola Buds+ se prezintă în nuanțe elegante de gri și nisip, la un preț de 150 de euro, aproximativ 750 lei.

Aceste noi accesorii Motorola sunt gata să îți completeze experiența mobilă cu stil și performanță audio de neegalat. Alege perechea care ți se potrivește și pregătește-te să asculți muzica la un alt nivel!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prima navă de transport auto a BYD a acostat marți cu 3.000 de vehicule la bord

Realme 12+ se lansează cu specificații destul de bune.

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Oferta de Televizoare Samsung 2023.De la HD-8K avem de toate.

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Bateria pe bază de sânge: o soluție inovatoare pentru dispozitivele medicale implantate.

iPhone 16 Pro Max promite o baterie record: cât ar putea ține cu o singură încărcare.

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

Utilizatorii Samsung în alertă: Dungile verzi care pot apărea pe telefonul tău!