Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Microsoft a adăugat în ultima versiune preliminară a Windows 11 o funcție pe care utilizatorii o solicită de mult timp companiei. Este vorba despre o opțiune simplă și rapidă de a descoperi și actualiza lista de rețele wireless disponibile.

În versiunea 25997 a sistemului de operare, lansată la finalul săptămânii trecute, există în sfârșit un buton suplimentar pentru acest scop în colțul din dreapta jos al panoului de configurare rapidă, care afișează o listă de rețele Wi-Fi. Utilizatorii trebuie doar să apese pe el, iar sistemul va începe din nou să scaneze rețelele wireless disponibile și va actualiza indicatorul de stare al intensității semnalului acestora.

Totuși, Microsoft spune că funcția nu este încă perfectă, motiv pentru care nu este menționată în noile note de pre-lansare. Cu toate acestea, nu va dura mult până când funcția va fi completă și va fi disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți într-o actualizare la Windows 11, așteptată anul viitor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Brățara fitness Galaxy Fit3 disponibil in Romania la un pret avantajos.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

Honor 200 și 200 Pro – Detalii Picurate înainte de Lansare

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Cum arată Luxeed S9 răspunsul Huawei la Tesla Model Y.

Atât va costa Nothing Phone (2a) in Europa!

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500