Cum a fost evenimentul Galaxy S24 Unpacked: Recapitulare.

Cum a fost evenimentul Galaxy S24 Unpacked: Recapitulare.

Anul acesta, Samsung ne-a surprins cu un eveniment Unpacked plin de noutăți și inovații. Evenimentul, care a avut loc pe 17 ianuarie, a atras peste 24 de milioane de spectatori, depășind recordul anterior stabilit de seria Galaxy S23. Dacă nu ai avut ocazia să urmărești evenimentul, îți voi face un rezumat al celor mai importante momente și anunțuri.

samsung galaxy s24 precomanda

Evenimentul a început cu un discurs inspirațional al lui TM Roh, liderul diviziei MX de la Samsung, care ne-a vorbit despre viziunea sa asupra rolului inteligenței artificiale (AI) în industria mobilă și în viața noastră de zi cu zi. El ne-a spus că AI are potențialul de a ne ajuta să ne atingem obiectivele și să ne îmbunătățim creativitatea și productivitatea. El ne-a împărtășit și pasiunea sa de inginer, care l-a motivat să creeze produse care să depășească limitele posibilului și să contribuie la progresul lumii.

Astăzi, deschidem un nou capitol cu ceva care va schimba pentru totdeauna modul în care ne implicăm cu lumea și va deschide o nouă eră a inovației. O forță transformatoare care ne va da tuturor puterea de a crea și de a descoperi și de a înălța ceea ce am făcut, de a da viață viselor noastre și de a face loc ambițiilor noastre mai mari.

a spus TM în cuvântul său de deschidere

Apoi, ne-a prezentat noul Galaxy S24, primul smartphone care beneficiază de Galaxy AI, o experiență completă de inteligență artificială integrată atât pe dispozitiv, cât și în cloud. Galaxy AI ne oferă funcții revoluționare, cum ar fi Circle to Search, care ne permite să căutăm informații despre orice obiect pe care îl încercuim pe ecran, Live Translate, care ne traduce în timp real conversațiile și mesajele în alte limbi, Note Assist, care ne rezumă automat notițele pe care le scriem, și Generative Edit, care ne ajută să edităm fotografiile și videoclipurile cu ajutorul AI.

Galaxy AI este scânteia care „aprinde” noi posibilități. Imaginați-vă că puteți comunica liber, fără bariere lingvistice sau culturale (…) Imaginați-vă că vă treziți artistul interior și că puteți spune povești de neuitat (…) Imaginați-vă că vă simplificați viața și că vă treziți lucrurile pe care le iubiți… Este ca și cum ați găsi ceea ce căutați de mult timp (…) Acestea sunt scânteile care se aprind atunci când Samsung colaborează cu parteneri din industrie care gândesc la fel. Se declanșează o reacție în lanț care declanșează noi posibilități pentru a-și elibera potențialul și pentru a inspira progresul societății.

a continuat TH Roh în discursul său de deschidere.

Ne-a anunțat și o veste foarte bună pentru posesorii de Galaxy S24: vor primi 7 ani de suport software, inclusiv actualizări de securitate și de sistem de operare. Astfel, Galaxy S24 va fi mereu la zi cu cele mai noi funcții și performanțe.

În continuare, am aflat mai multe despre ecosistemul Galaxy, care ne oferă o conectivitate fluidă și sigură între toate dispozitivele noastre, cum ar fi tableta, laptopul, ceasul și căștile. Am văzut și cum putem folosi Galaxy S24 pentru a controla dispozitivele inteligente din casă, pentru a ne monitoriza sănătatea și fitnessul, și pentru a ne distra cu jocuri și conținut de realitate augmentată.

La final, am avut parte de o surpriză: o privire în avans asupra Galaxy Ring, primul inel inteligent de la Samsung, care va fi lansat mai târziu în acest an. Galaxy Ring este un dispozitiv discret și elegant, care ne măsoară parametrii vitali, cum ar fi ritmul cardiac, oxigenul din sânge, temperatura pielii și calitatea somnului. Galaxy Ring se va sincroniza cu Galaxy S24 și cu aplicația Samsung Health, pentru a ne oferi o imagine completă a stării noastre de bine.

Acesta a fost evenimentul Galaxy S24 Unpacked, care ne-a arătat cum Samsung ne aduce mai aproape de viitorul mobil cu ajutorul AI. Sper că ți-a plăcut rezumatul meu și că te-a făcut curios să afli mai multe despre noile produse Galaxy.

Dacă vrei să vezi evenimentul integral, îl poți găsi in videoclipul de mai jos.

Dacă vrei să precomanzi Galaxy S24, poți accesa acest link.

Dacă ai întrebări sau comentarii, nu ezita să mă contactezi. Îți mulțumesc pentru atenție și îți doresc o zi minunată!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Snapdragon 8s Gen 3: Chipsetul Care Promite Viteză și Eficiență la Preț Redus!

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Apple pare să fi renunțat la următoarea generație de Vision Pro

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Qualcomm a lansat Snapdragon 7 Gen 3, un chipset de gamă medie care vă va uimi cu viteza, grafica și conectivitatea sa

Xiaomi pregătește cipuri noi pentru smartphone-urile sale de top

OnePlus 12 a fost lansat oficial: descoperă toate noutățile și funcțiile sale uimitoare.

Samsung Galaxy S22 primește o nouă actualizare care îi face camera mai bună.

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Samsung va vinde cu 10% mai multe telefoane flexibile în acest an