Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Seria Xiaomi 14, care include flagship-urile Xiaomi, va fi lansată oficial în afara Chinei la finalul lunii. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 25 februarie, la Barcelona, cu o zi înainte de începerea MWC. Printre noutățile pe care le vom vedea se numără și Xiaomi 14 Ultra, cel mai așteptat model din serie.

Din teaser-ul publicat de Xiaomi, reiese că pe lângă Xiaomi 14 Ultra, vom avea ocazia să cunoaștem și Xiaomi 14, varianta mai mică. Din nefericire, se pare că Xiaomi 14 Pro nu va fi disponibil pentru restul lumii.

xioami 14 teaser

Pe pagina oficială a Xiaomi, compania anunță “o nouă generație de optică Leica, care duce performanța la un alt nivel”, făcând referire la camera principală a lui 14 Ultra, care ar avea o deschidere variabilă mai mare. Xiaomi 14 Ultra ar urma să vină cu patru camere de 50 de megapixeli, dintre care una cu senzor Sony LYT-900 și o deschidere variabilă mai rapidă f/1.6 – f/4.0, spre deosebire de f/1.9 – f/4.0 de pe Xiaomi 13 Ultra. Alături de seria Xiaomi 14, ar putea fi prezentată și tableta Xiaomi Pad 7.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Asus ROG Phone 8 Ultimate, monstrul cu 24 GB RAM și Snapdragon 8 Gen 3

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată

Qualcomm își arată mușchii cu Snapdragon 8 Gen 4: Un cip pentru jocuri grele.

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

Ecranul OLED rulabil de la Samsung tocmai a fost prezentat.

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

Betavolt. Bateria nucleară mică și puternică care ar putea schimba viitorul tehnologiei.

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE