Xiaomi 14 se pregătește de lansarea pe plan mondial

Seria Xiaomi 14 se pregătește de lansarea pe plan mondial.

Dacă ești fan Xiaomi, ai motive de bucurie, pentru că seria Xiaomi 14, care până acum era disponibilă doar în China, se pregătește să cucerească și alte piețe. Asta ne lasă să înțelegem o postare de pe X făcută de Xiaomi India, care anunță că gama Xiaomi 14 va fi lansată în curând la nivel global.

Seria Xiaomi 14 cuprinde modelele Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Pro, care nu au fost menționate explicit de Xiaomi în postarea de pe X, dar pe care le putem recunoaște după parteneriatul Xiaomi cu Leica, care le-a dotat cu lentile de calitate.

Xiaomi 14 și 14 Pro ar putea fi prezentate oficial la MWC, care are loc la finalul acestei luni, așa cum s-a întâmplat și cu seria 13 anul trecut. Pe lângă acestea, s-ar putea să avem și o surpriză: Xiaomi 14 Ultra, care nu a fost încă anunțat, dar care ar putea avea o cameră principală impresionantă, cu deschidere variabilă.

Xiaomi 14 și 14 Pro vor fi echipate cu SoC Snapdragon 8 Gen 3 și vor avea un hardware asemănător, cu excepția afișajului și a bateriei, care vor fi diferite. Modelul Pro va avea, de asemenea, o cameră de 50 de megapixeli cu deschidere variabilă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Următorul telefon pliabil Moto RAZR 2024 apărut în imagini

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

PC Garage împlinește 18 ani și oferă cadouri și promoții de la Trust

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

iOS sau Android: avantaje și dezavantaje, sfaturi utile.

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Cum să folosești augmentarea umană pentru a-ți îmbunătăți viața și cariera