Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

Samsung nu stă pe loc și își continuă planul de a aduce Android 14 One UI 6 pe cât mai multe telefoane și tablete. Dacă ai un dispozitiv Samsung, s-ar putea să fii surprins în curând cu o notificare de actualizare.

Știm cu toții că Android nu este cel mai rapid sistem de operare când vine vorba de actualizări majore. În trecut, trebuia să aștepți luni de zile, dacă nu chiar ani, pentru a primi ultima versiune de Android pe telefonul tău. Dar lucrurile s-au schimbat în bine, iar acum producătorii se întrec în a oferi cele mai noi funcții și îmbunătățiri clienților lor.

Samsung este unul dintre cei mai activi în acest sens, fiind primul care a lansat Android 14 One UI 6 pe seria Galaxy S23 și S22. Acum, coreenii extind lista dispozitivelor care pot beneficia de noua versiune a platformei Google.

Conform GSMArena, Samsung a început să distribuie Android 14 One UI 6 pentru Galaxy A54, S23 FE, Z Flip5 și Z Fold5, care au fost anunțate oficial pe 4 octombrie. Dar nu te bucura prea tare, pentru că actualizarea nu este incă disponibilă pentru toată lumea. Se pare că doar cei care au cumpărat Galaxy A54 de la operatorul american AT&T au primit actualizarea în prima fază, iar Z Fold5 și Z Flip5 au fost actualizate doar la Verizon.

Asta înseamnă că dacă ai unul dintre aceste dispozitive în România, s-ar putea să mai aștepți puțin până să primești Android 14 One UI 6. Dar nu dispera, pentru că există și vești bune. GSMArena spune că actualizarea pentru S23 FE “pare să fie mai globală” și să ajungă mai repede la modelele cu procesor Exynos, pe care le avem și noi.

Deci, dacă ai un dispozitiv Samsung compatibil cu Android 14 One UI 6, verifică din când în când dacă ai primit notificarea de actualizare. Poate ai noroc și te numeri printre primii care se bucură de noul sistem de operare. Dacă nu, ai răbdare, pentru că Samsung nu te va uita. 😉

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

Astazi va fi lansat Redmi K70E care devine POCO X6 Pro în Europa.

Samsung Galaxy S25 va fi o revoluție de design, nu doar o evoluție.

Cum se comportă MediaTek Dimensity 9300 la o sarcină intensă

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Samsung Galaxy S21 primește Android 14 cu One UI 6.

Samsung SmartThings: cheia pentru casa noastră inteligentă

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.