O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Dacă ai un telefon de la Xiaomi, Poco sau Redmi, ai grijă ce actualizare îi faci, că s-ar putea să îți faci de lucru. Se pare că ultima actualizare MIUI are un bug care îți face telefonul să intre într-un bootloop, adică să se tot repornească fără să se oprească. Producătorul chinez a recunoscut problema și a dat o declarație oficială pe X.

Vina e de la un plugin din actualizarea nouă, care îți blochează telefonul într-un cerc vicios de reporniri. Singura soluție e să îți resetezi telefonul la setările din fabrică, dar asta înseamnă că îți pierzi toate datele pe care nu le-ai salvat înainte. Bug-ul ăsta apare doar pe telefoanele care au interfața MIUI, deci dacă ai HyperOS, ești scutit.

Bug-ul ăsta e rezultatul unei combinații nefericite de software și de o greșeală umană. Producătorul chinez a vrut să îmbunătățească una dintre aplicațiile de sistem pentru cei care au HyperOS, dar a dat drumul la actualizare și pentru cei care au MIUI. N-ar fi trebuit să facă asta, pentru că aplicația nouă nu se înțelege bine cu interfața veche și provoacă bootloop-ul.

Norocul e că nu sunt mulți cei care au pățit-o, pentru că Xiaomi a oprit actualizarea la timp. Ghinionul e că, pentru cei care au nimerit-o, singura ieșire e resetarea de fabrică pe care o aminteam mai sus, pe care, dacă nu o pot face singuri, o să le-o facă un service Xiaomi.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • sau oricine cu un cablu de date si un pc/laptop :))) xiaomi flash , scoti stock rom pentru modelul tau si gata. 10 minute mai tarziu totul e la loc si nu pierzi nimic, nici aplicatii, nici poze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Cine validează tranzacțiile de pe blockchain? Rolul esențial al minerilor și validatorilor.

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Nothing Phone (2a) surprinde la teste: ce scor a obținut.

Google renunță la versiunile cache ale site-urilor web: ce înseamnă asta

Huawei Nova 11 SE a fost lansat oficial: specificații, preț și disponibilitate

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple