O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Dacă ai un telefon de la Xiaomi, Poco sau Redmi, ai grijă ce actualizare îi faci, că s-ar putea să îți faci de lucru. Se pare că ultima actualizare MIUI are un bug care îți face telefonul să intre într-un bootloop, adică să se tot repornească fără să se oprească. Producătorul chinez a recunoscut problema și a dat o declarație oficială pe X.

Vina e de la un plugin din actualizarea nouă, care îți blochează telefonul într-un cerc vicios de reporniri. Singura soluție e să îți resetezi telefonul la setările din fabrică, dar asta înseamnă că îți pierzi toate datele pe care nu le-ai salvat înainte. Bug-ul ăsta apare doar pe telefoanele care au interfața MIUI, deci dacă ai HyperOS, ești scutit.

Bug-ul ăsta e rezultatul unei combinații nefericite de software și de o greșeală umană. Producătorul chinez a vrut să îmbunătățească una dintre aplicațiile de sistem pentru cei care au HyperOS, dar a dat drumul la actualizare și pentru cei care au MIUI. N-ar fi trebuit să facă asta, pentru că aplicația nouă nu se înțelege bine cu interfața veche și provoacă bootloop-ul.

Norocul e că nu sunt mulți cei care au pățit-o, pentru că Xiaomi a oprit actualizarea la timp. Ghinionul e că, pentru cei care au nimerit-o, singura ieșire e resetarea de fabrică pe care o aminteam mai sus, pe care, dacă nu o pot face singuri, o să le-o facă un service Xiaomi.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • sau oricine cu un cablu de date si un pc/laptop :))) xiaomi flash , scoti stock rom pentru modelul tau si gata. 10 minute mai tarziu totul e la loc si nu pierzi nimic, nici aplicatii, nici poze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP 3 Cele mai bune amplificatoare wifi în 2023

Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Se clarifică, în sfârșit, ce procesor va fi folosit pe telefoanele Galaxy S24 în Europa

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Descoperă Cum Poți Maximiza Potențialul unei Aplicații de Inteligență Artificială precum Chat GPT

Inteligența artificială ne minte și ne urăște – și nu putem face nimic în privința asta

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.