Livrările Apple iPhone 15 Pro Max ar putea fi întârziate

Livrările Apple iPhone 15 Pro Max ar putea fi întârziate

Apple este așteptată să prezinte în septembrie smartphone-urile iPhone 15, dintre care vârful de gamă iPhone 15 va fi, desigur, varianta Pro Max, dotată cu o cameră periscop, pentru prima dată în istoria seriei. Tocmai această componentă hardware ar putea cauza întârzierea menționată în titlu, întrucât Sony nu ar fi în măsură să furnizeze suficienți senzori pentru data de lansare.

9to5Mac relatează că această întrerupere a furnizorului va întârzia livrările iPhone 15 Pro Max cu patru săptămâni. Colegii ar fi cercetat notele unui important analist bursier, de unde provin aceste informații. Telefoanele Apple iPhone 15 sunt așteptate să fie anunțate pe 13 septembrie, iar precomenzile vor începe încă din 15 septembrie. Iar dispozitivele comandate ar putea începe să fie livrate chiar șapte zile mai târziu, dar având în vedere întârzierea menționată mai sus, cel mai devreme modelele Pro Max ar putea rula pe 6 și 13 octombrie.

Aceasta nu este prima dată când Apple se confruntă cu întârzieri de producție, s-a mai întâmplat cu iPhone XR, care a ajuns mai târziu decât seria XS din cauza unei întârzieri în expedierea pieselor către Pegatron. Același lucru s-a întâmplat și doi ani mai târziu, când iPhone 12 mini și iPhone 12 Pro Max au trebuit să facă loc iPhone 12 și iPhone 12 Pro.

Au existat rapoarte potrivit cărora furnizorii de ecrane OLED, mai exact LG și BOE, nu au reușit să țină pasul cu așteptările, ceea ce a forțat Apple să plaseze o comandă mai mare la Samsung, care produce și panouri organice pentru smartphone-urile companiei Apple. Nu se mai aude nimic despre aceasta de câteva săptămâni, ceea ce ar putea însemna că Apple tine problema sub control și că ecranele nu vor fi o problemă. Dar camerele foto, se pare, sunt, așa că oricine dorește să cumpere un model Pro Max în acest an ar putea fi nevoit să aștepte ceva mai mult decât cei interesați de alte ediții.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

Moto G04 și Moto G24, cele mai noi telefoane ieftine de la Motorola!

Modele lingvistice mari(LLM): ce sunt, cum funcționează și cum să le folosești.

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

iPhone SE 4, un upgrade major față de iPhone SE 3: are aceeași baterie ca iPhone 14 și un design similariphone

Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Samsung Galaxy S21 primește Android 14 cu One UI 6.