Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Google pregătește o surpriză plăcută pentru utilizatorii săi de Android.

Îți mai amintești de scandalul din 2016, când Apple a fost prinsă cu mâța-n sac că își încetinește intenționat iPhone-urile mai vechi? Ei bine, ei au zis că așa trebuia să facă, ca să nu le moară bateria pe nepusă masă.

După ce lumea s-a enervat pe ei, au făcut o funcție iOS care îți arată cât de sănătoasă e bateria ta, în procente. Asta a fost ceva bun, dar Android nu avea așa ceva. Până acum.

Android Authority a aflat că Android 14 vine cu o pagină în Setări care îți spune cum stă treaba cu bateria ta. Acum, Android îți arată doar niște chestii simple, cum ar fi când a fost făcută bateria și câte ori ai încărcat-o.

android 14 battery health

Dar asta se va schimba, pentru că Android 14 are o interfață nouă (API) care poate să îți dea mai multe detalii despre bateria ta, ca și iOS. Pagina asta e ascunsă în Settings > Battery (Setări > Baterie) și acum nu prea are nimic, dar se pare că va avea și o opțiune de “recalibrare” și niște sfaturi de economisire a bateriei.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Chat GPT și ce poate face pentru tine: De la conversații la conținut.

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

S Pen-ul de la Galaxy S24 Ultra are probleme cu accesoriile magnetice MagSafe și Qi2

Instrumentele muzicale şi pasiunea pentru acurateţea sunetului

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

Panourile solare – ce sunt si cum functioneaza

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

Adio, livratori pe bicicletă! Uber Eats îți aduce sushi-ul cu roboți autonomi!

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]